Luona logo

Tule meille töihin! Meillä jokainen saa olla oma itsensä

Meillä jokaisesta työntekijästä välitetään. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan ja jossa voit tuntea itsesi tärkeäksi. Meillä saat vaikuttaa omaan työhösi ja tuntea, että työlläsi on merkitystä.

Luona

Avoimet työpaikkamme

Mikäli et löytänyt sinua kiinnostavaa avointa työtehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Etsimme joukkoomme sairaanhoitajia, lähihoitajia, terveydenhoitajia ja sosiaalialan työntekijöitä. Tarvitsemme työntekijöitä sekä vakituisiin työsuhteisiin että keikkatöihin.

Avoin hakemus

Haluamme olla erilainen ja paras sote-alan työpaikka

Luonalla saat tehdä töitä omalla persoonallasi ja tyylilläsi. Luonalaisten elämäntilanteet ovat erilaisia ja saattavat muuttua joskus yllättäenkin. Siksi myös työtehtävämme joustavat niin, että työn ja muun elämän yhteensovittaminen sujuu mutkattomasti.

Lue lisää yrityskulttuuristamme
Haluamme

Luonalaiset viihtyvät hyvin työssään

Luona fiilisbarometri 2021

“Meillä työpaikalla
vallitsee hyvä ilmapiiri”

Työtyyväisyyskysely 5/2021
Asteikko 1-5

Me välitämme työntekijöistämme. Teetämme neljä kertaa vuodessa työtyytyväisyyskyselyn, jossa kartoitamme työpaikan ilmapiiriä. Oheisesta barometrista voit katsoa, miten työtyytyväisyys on Luonassa kehittynyt.

Töihin

Luona tekee yhteistyötä ammatillisten oppilaitosten kanssa

Meillä on monipuolisia harjoittelujaksoja ja kesätyömahdollisuuksia.

Haluamme tarjota alan opiskelijoille mahdollisuuden tutustua meihin ja nähdä, millaista työ on kasvavassa ja kehittyvässä sosiaali- ja terveydenhoitoalan yrityksessä.
Luona tekee yhteistyötä muun muassa Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan kanssa. Kysy lisää Marjut Kelloniemeltä, marjut.kelloniemi@luona.fi.