Luona logo

Case-esimerkki: Terveyskeskusten mahdollisuus: vaikuttavuus kasvuun etä- ja virtuaalipalveluilla

Vaikuttavat terveyspalvelut vaativat toimintamallien ja rakenteiden muutosta

Tämän päivän Suomalaisessa terveydenhuollossa on isoja haasteita ratkaistavana – mutta myös paljon hyviä ratkaisumahdollisuuksia! Haasteet eivät ratkea vain resursseja lisäämällä tai pelkästään digiratkaisuja kehittämällä. Tarvitaan myös uusia toimintamalleja ja muutoksia rakenteisiin.

Avaamme eri ratkaisumahdollisuuksia havainnollisessa case-esimerkissä, jossa tarkastellaan esimerkkikuntaa ja sen terveyskeskuksia. Esimerkissä tuomme esille miten nopealla hoitoon pääsyllä, etähoidolla sekä virtuaalisilla terveyspalveluilla voidaan säästää aikaa ja kustannuksia. Tarkastelemme myös, miten näitä toimintoja kehittämällä parannetaan merkittävästi niin palvelun laatua kuin hoidon ja talouden vaikuttavuutta.

Tutustu kuntaesimerkkiin ja katso minkälaisia laadullisia ja taloudellisia vaikuttavuuslisäyksiä yhdenmukaisesti tuotetuilla terveyspalveluilla on mahdollista saavuttaa. Case-esimerkissä operatiivisen tehokkuuden ja kustannusvaikuttavuuden lisäys on tuonut laskennallisesti jopa 2,7M€ – 2,85M€ vuotuiset säästöt

LATAA CASE-ESIMERKKI

TUTUSTU VAIKUTTAVUUSLASKURIIN Laske kuinka paljon kuntasi tai kaupunkisi voisi säästää terveyskeskusten toiminnasta ulkoistamalla hoidon tarpeen arvioinnin Luonalle.

Sote-palveluiden kehittäminen on intohimomme, joten keskustelemme mielellämme kanssasi lisää! Tarkennamme myös mieluusti kanssasi sitä, miltä esimerkissä esitetyt hoidon ja taloudellisen vaikuttavuuden luvut ja mittarit voisivat tarkoittaa teidän kunnassanne.

___________________________________________________________________________

Haluatko kuulla lisää? Luona-webinaarissa keskustelimme miten toimivalla hoidontarpeen arvioinnilla ja ohjauksella sekä etähoidolla voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä ja parempaa vaikuttavuutta. Katso webinaaritallenne klikkaamalla alla olevaa linkkiä ja saat vinkkejä terveydenhuollon muutoksessa mukana pysymiseen.

KATSO TALLENNE: Terkkarit toimimaan – hoitotakuulla, digillä vai millä ihmeellä?

Kysy lisää ja ota yhteyttä!