Luona logo

Luona Kotona

Meidän luona ollaan hyvissä käsissä. Kun tarvitaan apua ja tukea.

/

Lyhyesti

Tuemme ihmisten arkea, ja annamme yleistä tietoa ja ohjausta sosiaalipalveluista. Neutraalina toimijana neuvomme, ohjaamme ja autamme kaikkia ihmisiä, ikään katsomatta, ja heidän omaisiaan arjen elämän moninaisissa asioissa. Tavoitteemme on olla tilaaja-asiakkaan kumppanina myönteinen muutosvoima, jotta ihmisten elämänlaatu paranee ja samalla yhteisiä varoja käytetään fiksusti. Tuemme alueen elinvoimaisuutta työllistämällä paikallisia yrittäjiä ja toimijoita kehittämällä yhdessä alueen palveluntuottajaverkostoa.

Ketä palvelemme

Toimimme kolmen hyvinvointialueen kumppanina. Yhteisenä tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita palveluita, joilla tuetaan ikäihmisten itsenäistä kotona asumista kunkin yksilöllisen tilanteen ja tarpeen mukaisesti. Antamamme tuen, neuvonnan ja ohjauksen piirissä on vuosittain 50 000 ikäihmistä.

Tarjoamme yleistä palveluneuvontaa sosiaalipalveluista kaikille asiakasryhmille vauvasta vaariin.
Neuvontaa ja ohjausta voidaan antaa monikanavaisesti, paikan päällä neuvontapisteessä tai etänä puhelimitse, chatin ja/tai sähköpostin välityksellä.

Palvelumme

Lisätiedot

Rakennetaan yhdessä räätälöity ratkaisu sinulle sopivana ajankohtana, ota rohkeasti yhteyttä.

Essi Virtanen

Johtaja, sosiaalipalvelut

essi.virtanen@luona.fi

050 4787 810

Jaana Wikström

Palvelupäällikkö

jaana.wikstrom@luona.fi

050 338 5989

Yhteydenotto Luonaan

Kiitos, että kiinnostuit meistä! Voit lähettää meille tällä lomakkeella viestin, niin olemme sinuun yhteydessä. Kerro meille alla nimesi ja täytä toivomasi yhteydenottotavan tiedot.