Luona logo

Hyvä elämä kotona

Jotta ikäihmiset voisivat asua pidempään kotonaan.

Luona

Lyhyesti

Tuemme ikäihmisten asumista turvallisesti ja mukavasti omassa kodissaan niin pitkään kuin mahdollista. Neutraalina toimijana neuvomme, ohjaamme ja autamme ikäihmisiä ja heidän omaisiaan arjen elämän moninaisissa asioissa. Haluamme auttaa hyvissä ajoin, jotta ikäihmisen kyky toimia arjessa pysyy hyvänä ja olo turvallisena mahdollisimman pitkään. Tavoitteemme on olla tilaaja-asiakkaan kumppanina myönteinen muutosvoima, jotta ikäihmisten elämänlaatu paranee ja samalla yhteisiä varoja käytetään fiksusti. Tuemme alueen elinvoimaisuutta työllistämällä paikallisia yrittäjiä ja toimijoita kehittämällä yhdessä alueen palveluntuottajaverkostoa.

Ketä palvelemme

Toimimme kuntien, kaupunkien, maakuntien ja sote-yhtymien kumppanina. Yhteisenä tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita palveluita, joilla tuetaan ikäihmisten itsenäistä kotona asumista kunkin yksilöllisen tilanteen ja tarpeen mukaisesti. Antamamme tuen, neuvonnan ja ohjauksen piirissä on vuosittain 50 000 ikäihmistä, ja koordinoimme lähes 400 palveluntuottajan verkostoa.

Palvelumme

Lisätiedot

Rakennetaan yhdessä räätälöity ratkaisu sinulle sopivana ajankohtana, ota rohkeasti yhteyttä.

Sade Iyare

Johtaja, sosiaalipalvelut

sade.iyare@luona.fi

050 355 5249

Yhteydenotto Luonaan

Kiitos, että kiinnostuit meistä! Voit lähettää meille tällä lomakkeella viestin, niin olemme sinuun yhteydessä. Kerro meille alla nimesi ja täytä toivomasi yhteydenottotavan tiedot.