Luona logo

Luona Polku

Meidän luona on tilaa. Kun tarvitaan tilapäistä asumista.

/

Lyhyesti

Luona Polku tuottaa ja kehittää vaikuttavia sosiaalipalveluja, jotka vahvistavat apua tarvitsevan ihmisen omaa elämänhallintaa. Autamme ottamaan itse oman elämänsä ohjakset käsiinsä. Palveluistamme hyötyy yksittäinen ihminen ja koko yhteiskunta. Työskentelemme päämäärätietoisesti ja suunnitelmallisesti – me emme jää telineisiin. Luona Polku tuo tuoretta voimaa sosiaalipalveluiden kokonaisuuteen, samalla kun me luonalaiset kohtaamme jokaisen ihmisen yksilöllisesti ja tasaveroisesti arjen työssämme päivittäin.

Keitä palvelemme

Luona Polku palvelee hyvinvointialueita, jotka tilaavat meiltä monipuolisesti erilaisia sosiaali- ja terveyspalveluja omille asukkailleen. Työskentelemme joka päivä asunnottomien, kuntoutujien, erityisryhmien, lapsiperheiden kanssa, ohjaten heitä ratkaisuhakuisesti eteenpäin omassa elämässään.

Palvelumme

Tarjoamme hyvinvointialueille asumis-, perhe- ja päihdepalveluita. Autamme tarjoamaan tilapäismajoitusta, ja lupaamme järjestää majoituksen vuorokauden kuluessa saamastamme yhteydenotosta. Tuemme tilapäismajoituksen ja tuetun asumisen palveluita saavien ihmisten matkaa itsenäiseen ja turvalliseen elämään tarjoamalla monipuolista tukea erilaisiin asumisen vaikeuksiin. Ohjaamme ja tuemme lapsiperheitä erilaisissa elämäntilanteissa, joko yllättävissä kriiseissä tai pitkäaikaisen tuen tarpeissa. Päihdepalveluissamme tarjoamme yksilöllistä tukea päihteistä vieroitukseen ja kuntoutukseen ja motivoimme ihmisiä muutokseen omassa elämässään.

Tarjoamamme palvelut räätälöidään tukea tarvitsevan ihmisen yksilöllinen tilanne, voimavarat, lähtökohdat ja muut erityiset tarpeet huomioiden. Työmme perustuu asiakkaana olevan ihmisen ja palvelua tilaavan organisaation kanssa yhdessä laadittuun palvelusuunnitelmaan. Palvelusuunnitelman toteutumista seurataan ja sitä päivitetään säännöllisesti.

 

Luona Polku -palveluiden vaikuttavuus.

 

Referenssejä

Lisätietoja

Tarjoamme ratkaisuja, joilla on merkitystä ja vaikutusta. Kysy meiltä rohkeasti lisää!

Essi Virtanen

Johtaja, sosiaalipalvelut

essi.virtanen@luona.fi

050 4787 810

Yhteydenotto Luonaan

Kiitos, että kiinnostuit meistä! Voit lähettää meille tällä lomakkeella viestin, niin olemme sinuun yhteydessä. Kerro meille alla nimesi ja täytä toivomasi yhteydenottotavan tiedot.