Luona logo

Asiakasohjaajaksi Tampereelle

Meille sijaiseksi?

Luona tukee ikäihmisten kotona asumista tuottamalla erilaisia ikäihmisille ja heidän läheisilleen suunnattuja neuvontapalveluita sekä kasvotusten että erilaisia verkkopalveluin ja tapahtumin sekä palvelutarpeen arviointia asiakkaan kodissa. Tavoitteena on, että ikäihmiset voisivat asua kotonaan turvallisesti mahdollisimman pitkään. Asiakasohjaajana tuet ikäihmisiä sekä heidän läheisiään ratkaisukeskeisesti heidän päivittäisissä haasteissaan.

Haemme Tampereella sijaitsevaan toimipisteeseemme asiakasohjaajaa määräaikaiseen vuosilomasijaisuuteen kokoaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2021 saakka. Tehtävän voi aloittaa heti tai mahdollisimman pian.

Oletko sinä mahdollisesti Luonan uusi asiakasohjaaja? Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta palvelutarpeen arvioinnista, neuvonnasta ja ohjaustyöstä, jolloin olet kohdannut ikäihmisiä ja heidän läheisiään. Kotihoidon kokemuksesi myös ilahduttaa meitä. Koulutustaustaltasi olet sosionomi, sairaanhoitaja tai geronomi tai näiden viimeisen vuoden opiskelija. Me teemme Luonassa työtä #luonaotteen mukaisesti eli työskentelemme omalla persoonallamme asiakkaan hyväksi. Olemme rautaisia sote- alan ammattilaisia ja meille työn korkea laatu ja hyvä asiakaspalvelu ovat sydämen asioita. Siksi odotamme näitä asioita myös sinulta. Lisäksi toivomme sinulta ratkaisulähtöisyyttä, energisyyttä ja intohimoista suhtautumista työhösi. Luona tuottaa ikäihmisille neuvontapalveluita ainutlaatuisella konseptilla Suomessa. Työmme vaikuttavuutta on mitattu positiivisin tuloksin ja saamamme asiakaspalaute on ollut kiitettävää.

Kiinnostuitko? Tule mukaan osaksi tiimiämme! Tehtävä on todella mielenkiintoinen ja tarjoaa näköalapaikan ikäihmisten kotona asumista tukevan palvelun tuottamisessa. Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksesi pian!

Päättymispäivä: 03.08.2021