Luona logo

Asiakasohjaajia Lahteen ja Heinolaan

Me Luonassa olemme monimuotoinen porukka sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille. Haluaisitko liittyä joukkoomme?

Haemme nyt asiakasohjaajia keikkatyöhön ikääntyneiden palveluneuvontaan Lahteen ja Heinolaan. Vastuullesi kuuluu toimialueen Päijät-Sote/Heinola ikäihmisten palveluohjaus ja neuvonta puhelimitse, palvelupisteellä sekä sähköisissä palvelukanavissamme. Myös alueen palveluntuottajien kanssa tehtävä yhteistyö kuuluu työnkuvaasi.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset lämpimän asiakaslähtöisen, joustavan ja palveluhenkisen asenteen palvellessasi pääosin ikäihmisiä sekä heidän läheisiään. Sinun tulee omaksua ikäihmisten palvelujen myöntämisperusteet Päijät-Hämeessä ja osata itsenäisesti etsiä tietoa asiakkaillemme jaettavaksi.

Tiimimme Päijät-Hämeessä on pieni, kolmen hengen tehotiimi. Heinolan toimipisteellämme työskentelet yksin. Siksi itseohjautuvuus ja rohkeus itsenäiseen työhön on edellytys menestymiselle. Tiimeiltämme saat kuitenkin vankkumattoman tuen ja perehdytyksen. Perehdytyspäivät etukäteen tarvitaan, joten varmistathan niiden mahdollistumisen ennen varsinaisen sijaisuuden aloittamisajankohtaa.

Työaika on arkisin klo 8-16 välillä.

Jos yksityinen yritys ei ole sinulle vielä tuttu työnantajana tai haluat tietää lisää siitä, millaista sosiaalityö Luonassa on, lue artikkelimme: Sosiaalityöntekijä ja sosiaaliohjaaja yksityisessä yrityksessä – millaista työ on?

Tarjoamme sinulle

• Näköalapaikan ikäihmisten arkeen sekä mitä mahtavimman tiimin.

• Perehdytyksen, työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä

• Kilpailukykyisen palkan. Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta sekä palkkauksessa huomioimme tehtävän vaativuuden sekä työkokemus- ja osaamistaustasi.

• Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto ja virike-edut. Lue lisää työsuhde-eduistamme.

Ilahdumme hakemuksestasi erityisesti, jos

• Hyvä työyhteisö on sinulle tärkeä, ja teet sosiaalialan työtä samalla ylpeydellä ja rohkeudella kuin me luonalaiset.

• Olet koulutukseltasi sosionomi tai geronomi tai näiden opiskelija.

• Sinulla on valmius myös työskennellä molemmissa toimipisteissämme Päijät-Hämeessä; Lahden TRIO.n palvelutorilla ja Heinolan Torikadulla.

• Arvostat sitä, että yksityinen sote-alan yritys toimii vastuullisesti. Lue lisää Luonan vastuullisuudesta.

Meillä uskallat olla rohkea, sillä tuemme ja kannustamme jokaista luonalaista vaikuttamaan omaan työhönsä ja työyhteisöönsä. Kutsumme #luonaotteeksi. Tunnet sen jo heti kättelyssä.

Luonan Soffalla kuulet: Mikä ihmeen #luonaote?

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Merja Pekkanen puh. 040 5488195, merja.pekkanen@luona.fi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja sopivan ehdokkaan löydettyä täytämme paikan mahdollisimman pian.

Tutustu meihin

Sosiaali- ja terveysyhtiö Luona kehittää jatkuvasti uusia toimintatapoja soten etulinjaan ja sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Me autamme ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita. Olemme vastuullinen ja valtakunnallinen toimija. Lue meistä lisää ja tutustu Luonaan yrityksenä.

Tutustu myös luonalaisten uratarinoihin!

Päättymispäivä: 30.09.2022