Luona logo

Etuuskäsittelijä Luonan vastaanottokeskukseen

Haluaisitko tehdä merkityksellistä työtä Luonan vastaanottokeskuksessa? Meillä viihdytään aidosti, sillä jopa 93% luonalaisista suosittelee meitä työnantajana.

Me Luonassa olemme monimuotoinen tiimi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille!

Haemme etuuskäsittelijää vastaanottokeskukseemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Pääsääntöisenä toimipisteenäsi toimii Vantaalla sijaitseva Robert Huberin tien vastaanottokeskus, ajoittain työtä tehdään myös Keravan asuntopohjaisessa vastaanottokeskuksessa.

Pääset meillä osaksi moniammatillista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä, jossa työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, etuuskäsittelijöitä sekä vastaava sosiaalityöntekijä. Työtä tehdään arkipäivinä toimistotyöaikana. Peruskoulutukseltasi olet merkonomi, tradenomi tai sinulla muu soveltuva koulutus.

Etuuskäsittelijänä työskentelet vastaanottoraha-asioiden parissa ja pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat vastaanottorahahakemusten käsittely sekä perusvastaanottorahan päätösten tekeminen. Lisäksi etuuskäsittelijän tehtäviin kuuluvat päätösten tiedoksianto turvapaikanhakijoille sekä PFS-maksukorttijärjestelmän käyttö ja hallinta. Tehtävä on asiakaspalvelutehtävä ja asiointi tapahtuu joko suomeksi tai englanniksi sähköpostitse, puhelimitse ja kasvotusten. Työ sisältää myös muita toimistotyötehtäviä. Kokoaikaisesti työskentelevän etuuskäsittelijän lähtöpalkka on 2564,74€/ kk. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti työehtosopimukseen pohjautuen.

Tarjoamme sinulle

  • Merkityksellisen työn vastuullisessa ja matalan hierarkian yrityksessä, jossa viihdytään
  • Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen
  • Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto, työmatka-, hyvinvointi-, virike-, ja lounasetuus, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ilmaiset kahvit, merkkipäivien ja palvelusvuosien muistaminen ja palkallinen muuttopäivä

Ilahdumme erityisesti, jos

  • Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset
  • Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot
  • Sinulla on kokemusta maahanmuuttotyöstä

Katsomme tehtävässä eduksesi aiemman työskentelysi monikulttuurisessa ja -ammatillisessa työyhteisössä sekä kokemuksen työskentelystä tulkin kanssa, mutta tärkeintä meille on oikea asenteesi, tilannetajusi, hyvät tiimityöskentely- ja organisointitaidot ja paineensietokyky.

Tutustu meihin:

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä haastatteluja pidetään jo hakuaikana!

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä sähköpostitse rekry@luona.fi tai soittaa HR-asiantuntija, Heidi Matikaiselle, 050-301 5300 (ma, ke ja pe klo 15-16).

Päättymispäivä: 06.12.2022