Luona logo

Etuuskäsittelijä vastaanottokeskukseen Helsinkiin

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä vastaanottokeskuksessa? Me Luonassa olemme monimuotoinen tiimi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille!

Haemme etuuskäsittelijää vastaanottokeskukseemme Itäkeskukseen kokoaikaiseen työhön vuoden 2022 loppuun asti. Pääset osaksi moniammatillista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä, jossa työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, etuuskäsittelijöitä sekä vastaava sosiaalityöntekijä. Työtä tehdään arkipäivinä toimistotyöaikana. Peruskoulutukseltasi olet merkonomi, tradenomi tai muu soveltuva koulutus.

Etuuskäsittelijänä työskentelet vastaanottoraha-asioiden parissa ja pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat vastaanottorahahakemusten käsittely sekä perusvastaanottorahan päätösten tekeminen. Lisäksi etuuskäsittelijän tehtäviin kuuluvat päätösten tiedoksianto turvapaikanhakijoille sekä PFS-maksukorttijärjestelmän käyttö ja hallinta. Tehtävä on asiakaspalvelutehtävä ja asiointi tapahtuu joko suomeksi tai englanniksi sähköpostitse, puhelimitse ja kasvotusten. Työ sisältää myös muita toimistotyötehtäviä.

Jos yksityinen yritys ei ole sinulle vielä tuttu työnantajana tai haluat tietää lisää siitä, millaista sosiaalityö Luonassa on, lue artikkelimme: Sosiaalityöntekijä ja sosiaaliohjaaja yksityisessä yrityksessä – millaista työ on?

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit

• Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen.

• Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä

• Kilpailukykyisen palkan. Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta sekä palkkauksessa huomioimme tehtävän vaativuuden sekä työkokemus- ja osaamistaustasi.

• Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto ja virike-edut. Lue lisää työsuhde-eduistamme!

Ilahdumme erityisesti, jos

• Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset

• Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot

• Sinulla on kokemusta maahanmuuttotyöstä.

Tutustu meihin

Sosiaali- ja terveysyhtiö Luona kehittää jatkuvasti uusia toimintatapoja soten etulinjaan ja sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Me autamme ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita. Olemme vastuullinen ja valtakunnallinen toimija. Lue meistä lisää ja tutustu Luonaan yrityksenä.

Tutustu myös luonalaisten uratarinoihin!

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä työntekijöitä tarvitaan pikaisesti. Valinta voidaan tehdä jo hakuaikana.

Mikäli sinulle heräsi jotakin kysyttävää, laita meille viestiä: rekry@luona.fi

Päättymispäivä: 12.08.2022