Luona logo

Hoitaja Vantaan vastaanottokeskukseen

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä turvapaikanhakijoiden parissa? Me Luonassa olemme monimuotoinen porukka sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille!

Haemme nyt sairaanhoitajaa, terveydenhoitajaa tai kätilöä vastaanottokeskukseemme Vantaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ voi alkaa mahdollisimman pian/ sopimuksen mukaan.

Työsi hoitajana vastaanottokeskuksissa on vaihtelevaa ja monimuotoista. Teet asukkaillemme terveystarkastuksia sekä pidät akuuttivastaanottoa ja arvioit hoidon tarvetta. Asiakaskunta tarvitsee arjessaan paljon psykososiaalista tukea. Tukenasi ovat terveydenhuollon kollegat sekä muut vastaanottokeskuksen ammattilaiset. Työskentely tapahtuu pääosin lähityönä, mutta työ pitää sisällään myös satunnaisia etäpäiviä. Työ on pääsääntöisesti arkityötä.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Sinulla tulee olla sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyys ja toivoisimme, että sinulla olisi kokemusta itsenäisestä hoitajan vastaanottotyöstä.

Ilahdumme erityisesti, jos:

  • Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet työtä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset
  • Olet avarakatseinen ja valmis moniammatilliseen yhteistyöhön
  • Sinulla on osaamista mielenterveystyöstä ja kokemusta työskentelystä maahanmuuttajataustaisten parissa.
  • Omistat loistavan asenteen. Meillä viihdyt, mikäli et hätkähdä muuttuvia ja haastavia tilanteita ja et arasta itsenäistä työskentelyä ja päätöksentekoa.

Tarjoamme sinulle:

  • Merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit
  • Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä kattavan perehdytyksen
  • Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä
  • Kilpailukykyisen palkan.
  • Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto, virike-edut. Lue lisää työsuhde-eduistamme

Tutustu meihin

Sosiaali- ja terveysyhtiö Luona kehittää jatkuvasti uusia toimintatapoja soten etulinjaan ja sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Me autamme ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita. Olemme vastuullinen ja valtakunnallinen toimija. Lue meistä lisää ja tutustu Luonaan yrityksenä.

Tutustu myös luonalaisten uratarinoihin

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava hoitaja Maria Mensonen puh: 0505141231 tai maria.mensonen@luona.fi

Mikäli kiinnostuit avoimesta tehtävästämme, jätäthän välittömästi hakemuksesi järjestelmäämme, sillä sopivan kandidaatin löytyessä rekrytoimme jo hakuajalla!

Päättymispäivä: 06.09.2022