Luona logo

Hoitajia pääkaupunkiseudun vastaanottokeskuksiin

Hei hoitoalan ammattilainen! Haluaisitko tehdä merkityksellistä työtä Luonan vastaanottokeskuksessa? Meillä viihdytään aidosti, sillä jopa 93 % luonalaisista suosittelee meitä työnantajana.

Me Luonassa olemme monimuotoinen tiimi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille!

Haemme  sairaan- tai terveydenhoitajaa vastaanottokeskukseemme Helsinkiin, Vantaalle sekä Espooseen kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitus on mahdollista pian tai sopimuksen mukaan. Työskentely tapahtuu arkisin pääosin lähityönä, mutta halutessaan voi tehdä myös satunnaisia etäpäiviä. Työssä pärjäät suomen kielellä, mutta muu kielitaito katsotaan eduksi. Sinulla tulisi olla sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto.

Työsi hoitajana vastaanottokeskuksessa on vaihtelevaa ja monimuotoista. Asiakkaamme tarvitsevat arjessaan paljon psykososiaalista tukea. Teet asukkaillemme terveystarkastuksia sekä arvioit hoidon tarvetta lähi-triagessa sekä puhelimessa. Pääset osaksi moniammatillista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä. Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Kokoaikaisesti työskentelevän hoitajan lähtöpalkka on 2891,25€/ kk. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti työehtosopimukseen pohjautuen.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn vastuullisessa ja matalan hierarkian yrityksessä, jossa viihdytään

• Mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit

• Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen.

• Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä

• Kilpailukykyisen palkan.

• Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto, työmatka-, hyvinvointi-, virike-, ja lounasetuus, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ilmaiset kahvit, merkkipäivien ja palvelusvuosien muistaminen ja palkallinen muuttopäivä.

Ilahdumme erityisesti, jos

• Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset

• Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot

• Sinulla on kokemusta maahanmuuttotyöstä.

Tutustu meihin:

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä rekrykeskusteluita pidetään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä sähköpostitse vastaaviin hoitajiin: 

Vantaa: maria.mensonen@luona.fi tai puhelimitse arkisin 9-16 (050-514 1231).

Espoo: reetta.serrhini@luona.fi (045-7820 4822)

Päättymispäivä: 15.02.2023