Luona logo

Hoitajia Luonan vastaanottokeskuksiin

Hei hoitoalan ammattilainen! Haluaisitko tehdä merkityksellistä työtä Luonan vastaanottokeskuksessa ja olla osana ammattitaitoista tiimiä yrityksessä, jossa viihdytään?

Me Luonassa olemme monimuotoinen tiimi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille!

Haemme  sairaan- tai terveydenhoitajia  pääkaupunkiseudun vastaanottokeskuksiimme Espooseen, Helsinkiin ja Vantaalle. Haemme nyt ensisijaisesti kokoaikaisia hoitajia, mutta myös osa-aikaisuus on mahdollista. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työskentely tapahtuu arkisin pääosin lähityönä, mutta halutessaan voi tehdä myös satunnaisia etäpäiviä. Työssä pärjäät suomen kielellä, mutta muu kielitaito katsotaan eduksi. Sinulla tulisi olla sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto.

Työsi hoitajana vastaanottokeskuksessa on vaihtelevaa ja monimuotoista. Asiakkaamme tarvitsevat arjessaan paljon psykososiaalista tukea. Teet asukkaillemme terveystarkastuksia sekä arvioit hoidon tarvetta lähi-triagessa sekä puhelimessa. Pääset osaksi moniammatillista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä.

Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tässä tehtävässä hoitajan palkkaryhmä on D ja palkkaluokka G24. Kokoaikaisesti työskentelevän sairaan-, tai terveydenhoitajan kuukausipalkka on 2475,09€/ kk + tehtäväkohtainen lisä. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn vastuullisessa ja matalan hierarkian yrityksessä, jossa viihdytään

• Mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit

• Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen.

• Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä

• Kilpailukykyisen palkan.

• Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto ja virike-edut.

Ilahdumme erityisesti, jos

• Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset

• Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot

• Sinulla on kokemusta maahanmuuttotyöstä.

Tutustu meihin:

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä haastatteluja pidetään jo hakuaikana.

Mikäli sinulle heräsi jotakin kysyttävää, laita meille viestiä: rekry@luona.fi tai soita HR-asiantuntija, Heidi Matikaiselle, 050-301 5300.

Päättymispäivä: 19.10.2022