Luona logo

KESÄREKRY, ohjaajia Luonan vastaanottokeskuksiin

Meidän luona saat olla sinä. Ytimessämme on inhimillisyys ja rohkeus tehdä arvokasta työtä elämäsi ehdoilla, ainutlaatuisella persoonallasi ja aina uutta oppien. Henkilöstökyselymme mukaan 4,4/5 luonalaisista kokee, että heitä arvostetaan omana itsenään.

Haemme  kesätyöhön ohjaajia  vastaanottokeskuksiimme Espooseen ja Vantaalle.

Aloitus on mahdollista toukokuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Sinulla tulee olla sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai jokin muu tehtävään soveltuva sosiaali-, terveys-, kasvatus-, hoito, liikunta-, opetus-, kulttuuri- tai yhteiskunta-alan tutkinto sekä kykyä psykososiaalisen tuen antamiseen. Pääset meillä osaksi moniammatillista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä.

Ohjaajan työ keskuksissamme koostuu pääasiassa asiakkaiden vastaanotosta ja majoittamisesta sekä neuvonnan ja ohjauksen antamisesta. Moniammatillinen työ on myös osa arkea. Vauhtia ja muuttuvia tilanteita on paljon, joten hyvät organisointitaidot ja kyky rajata omaa työtä ovat tärkeitä. Arvostamme oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Työvuorot sijoittuvat aamu-, ilta-, ja yövuoroihin viikon jokaiselle päivälle.

Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Kokoaikaisesti työskentelevän ohjaajan lähtöpalkka on 2337,20€/ kk + mahdolliset työaikalisät. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti työehtosopimukseen pohjautuen.

Tarjoamme sinulle:

  • Merkityksellisen työn vastuullisessa ja matalan hierarkian yrityksessä, jossa viihdytään
  • Mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit
  • Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen
  • Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto, työmatka-, hyvinvointi-, virike-, ja lounasetuus, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ilmaiset kahvit, merkkipäivien ja palvelusvuosien muistaminen ja palkallinen muuttopäivä.

Ilahdumme erityisesti, jos

  • Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset
  • Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot
  • Sinulla on kokemusta maahanmuuttotyöstä.

Tutustu meihin:

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä rekrytoimme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä:

Espoon toimipiste, vastaava ohjaaja, Julia Muukkonen (julia.muukkonen@luona.fi, 0468787599)

Vantaan toimipiste, vastaava ohjaaja Janica Bah (janica.bah@luona.fi, 04578204811)

Keravan toimipiste, vastaava ohjaaja Heli Rajamäki (heli.rajamaki@luona.fi, 0409225333)

Luona on sosiaali- ja terveydenhoitoalan suunnannäyttäjä. Olemme vaikuttava ja vastuullinen kumppani työntekijöillemme. Yhdessä luomme koko yhteiskuntaan vaikuttavaa hyvinvointia. Tavoitteemme on olla sote-alan paras työpaikka, jossa viihtyy monimuotoinen porukka alan parhaita ammattilaisia.

Päättymispäivä: 31.03.2023