Luona logo

KESÄREKRY, sosiaaliohjaajia Luonan vastaanottokeskuksiin

Meidän luona saat olla sinä. Ytimessämme on inhimillisyys ja rohkeus tehdä arvokasta työtä elämäsi ehdoilla, ainutlaatuisella persoonallasi ja aina uutta oppien. Henkilöstökyselymme mukaan 4,4/5 luonalaisista kokee, että heitä arvostetaan omana itsenään.

Haemme sosiaaliohjaajia  kesätyöhön vastaanottokeskuksiimme Espooseen, Helsinkiin ja Vantaalle. Aloitus on mahdollista kesäkuun alusta alkaen.

Sosiaaliohjaaja voi toimia osana ohjaustiimiä tai osana sosiaalitiimiä.

Ohjaustiimin sosiaaliohjaajan tehtävässä vaaditaan sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi tai geronomi) tai yhteisöpedagogin (AMK) tutkinto. Sosiaalitiimin sosiaaliohjaajan tehtävässä vaaditaan Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi). Tehtävissä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Otamme hakemuksissa huomioon myös sijaispätevyyden omaavat loppuvaiheen opiskelijat.

Sosiaaliohjaajan tehtävänä on tarjota kansainvälistä suojelua hakeville asiakkaille lakisääteiset vastaanottopalvelut ja edistää heidän hyvinvointiaan turvapaikkaprosessin aikana osana moniammatillista, tukea antavaa tiimiä. Asiakkaina on kansainvälistä suojelua hakevia aikuisia ja perheitä. Vauhtia ja muuttuvia tilanteita on paljon, joten hyvät organisointitaidot ja kyky rajata omaa työtä ovat tärkeitä. Arvostamme oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Toivomme, että sinulla on kokemusta ja kykyä psykososiaalisen tuen antamiseen. Työssä pärjäät suomen kielellä, mutta muu kielitaito katsotaan eduksi.

Sosiaaliohjaajan työ ohjaustiimissä koostuu pääasiassa asiakkaiden vastaanotosta ja majoittamisesta sekä neuvonnan ja ohjauksen antamisesta, usein akuutisti. Ohjaustiimin työvuorot sijoittuvat aamu- ita- ja yövuoroihin, viikon jokaiseen päivään. Yhteen hiileen puhaltava tiimi koostuu ohjaajista, sosiaaliohjaajista sekä vastaavasta ohjaajasta. Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Kokoaikaisesti työskentelevän ohjaustiimin sosiaaliohjaajan lähtöpalkka on 2611,33€/ kk + mahdolliset työaikalisät. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti työehtosopimukseen pohjautuen.

Sosiaalitiimin sosiaaliohjaajan tehtävä painottuu ohjaustiimiä vahvemmin henkilökohtaiseen, pidempiaikaiseen neuvontaan ja ohjaukseen sekä palveluntarpeen kartoittamiseen. Sosiaaliohjaajan tehtävä on kansainvälistä suojelua hakevan asiakkaan elämäntilanteen kokonaisvaltainen kartoittaminen ja tukeminen, eritysesti haavoittuvassa asemassa olevien kanssa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu täydentävästä vastaanottorahasta päättäminen ja erilaisten sosiaaliverkostojen laajempi hyödyntäminen. Sosiaalitiimi työskentelee arkipäivisin ja tiimiin kuuluu sosiaaliohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, kriisi- ja perhetyöntekijä sekä vastaava sosiaaliohjaaja. Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Kokoaikaisesti työskentelevän sosiaalitiimin sosiaaliohjaajan lähtöpalkka on 2679,09€/ kk. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti työehtosopimukseen pohjautuen.

Tarjoamme sinulle

  • Merkityksellisen työn vastuullisessa ja matalan hierarkian yrityksessä, jossa viihdytään
  • Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen.
  • Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä
  • Kilpailukykyisen palkan.
  • Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto, työmatka-, hyvinvointi-, virike-, ja lounasetuus, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ilmaiset kahvit, merkkipäivien ja palvelusvuosien muistaminen ja palkallinen muuttopäivä.

Ilahdumme erityisesti, jos

  • Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset
  • Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot
  • Sinulla on kokemusta maahanmuuttotyöstä.

Katsomme tehtävässä eduksesi aiemman työskentelysi monikulttuurisessa ja -ammatillisessa työyhteisössä sekä kokemuksen työskentelystä tulkin kanssa, mutta tärkeintä meille on oikea asenteesi, tilannetajusi, hyvät tiimityöskentely- ja organisointitaidot ja paineensietokyky.

Tutustu meihin:

Luona yrityksenä 

Työsuhde-etumme 

Luonalaisten uratarinoihin  

Vastaanottokeskuspalveluihimme

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä rekrytoimme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä sähköpostitse rekry@luona.fi.

Luona on sosiaali- ja terveydenhoitoalan suunnannäyttäjä. Olemme vaikuttava ja vastuullinen kumppani työntekijöillemme. Yhdessä luomme koko yhteiskuntaan vaikuttavaa hyvinvointia. Tavoitteemme on olla sote-alan paras työpaikka, jossa viihtyy monimuotoinen porukka alan parhaita ammattilaisia.

Päättymispäivä: 31.03.2023