Luona logo

KESÄREKRY, sosiaalityöntekijöitä Luonan vastaanottokeskuksiin

Meidän luona saat olla sinä. Ytimessämme on inhimillisyys ja rohkeus tehdä arvokasta työtä elämäsi ehdoilla, ainutlaatuisella persoonallasi ja aina uutta oppien. Henkilöstökyselymme mukaan 4,4/5 luonalaisista kokee, että heitä arvostetaan omana itsenään.

Etsimme nyt kesätyöhön sosiaalityöntekijöitä vastaanottopalveluihimme Vantaalle, Espooseen sekä Keravalle. Haemme ensisijaisesti kokoaikaisia sosiaalityöntekijöitä, mutta osa-aikaisuuskin on mahdollista. Työtä tehdään arkisin päiväsaikaan, mutta sinulla on mahdollisuus hybridityöhön ja liukuviin työaikoihin, jotka voit itse aikatauluttaa. Aloitus on mahdollista kesäkuun alusta alkaen.

Pääset osaksi sosiaalityön kattavaa verkostoa ja tukea antavaa tiimiä, joka koostuu sosiaaliohjaajista, kriisi- ja perhetyöntekijöistä, sosiaalityöntekijöistä sekä vastaavasta sosiaalityöntekijästä. Työssä pärjäät suomen kielellä, mutta muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävänäsi sosiaalityöntekijänä on kansainvälistä suojelua hakevan asiakkaan elämäntilanteen kokonaisvaltainen kartoittaminen ja tukeminen, eritysesti haavoittuvassa asemassa olevien kanssa. Laadit palvelutarpeen arviointeja sekä asiakassuunnitelmia ja niiden seurannat sekä toimit erityisen tuen tarpeessa olevan asiakkaan omatyöntekijänä. Vastaat päätöksenteosta erityistä tukea tarvitsevien palveluista (sosiaalihuoltolain §14 mukaan). Työtä tehdään arkisin päiväsaikaan, mutta sinulla on mahdollisuus hybridityöhön ja liukuviin työaikoihin, jotka voit itse aikatauluttaa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu täydentävästä vastaanottorahasta päättäminen. Asiakkaina on kansainvälistä suojelua hakevia aikuisia ja perheitä.

Sinulla tulisi olla sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015, 7) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Otamme hakemuksissa huomioon myös sijaispätevyyden omaavat loppuvaiheen opiskelijat. Katsomme tehtävässä eduksesi aiemman työskentelysi monikulttuurisessa ja -ammatillisessa työyhteisössä sekä kokemuksen työskentelystä tulkin kanssa, mutta tärkeintä meille on oikea asenteesi, tilannetajusi, hyvät tiimityöskentely- ja organisointitaidot ja paineensietokyky.

Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Kokoaikaisesti työskentelevän sosiaalityöntekijän lähtöpalkka on 3775,39€/ kk. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti työehtosopimukseen pohjautuen.

Tarjoamme sinulle

  • Merkityksellisen työn vastuullisessa ja matalan hierarkian yrityksessä, jossa viihdytään
  • Mukavat ja moniammatilliset työkaverit
  • Vahvan päivittäisen tuen omalta esihenkilöltäsi, vastaavalta sosiaalityöntekijältä sekä vastaanottokeskustyön tuntevalta muulta tiimiltäsi sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen
  • Laadukkaat ja toimivat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto, työmatka-, hyvinvointi-, virike-, ja lounasetuus, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ilmaiset kahvit, merkkipäivien ja palvelusvuosien muistaminen ja palkallinen muuttopäivä.

Ilahdumme erityisesti, jos

  • Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset
  • Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot
  • Sinulla on kokemusta maahanmuuttotyöstä
  • Sinulla on laintietämystä vastaanottopalveluiden ja sosiaalihuollon palveluista.

Tutustu meihin:

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä rekrytoimme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä suoraan vastaanottokeskusten vastaaviin sosiaalityöntekijöihimme tai sähköpostitse rekry@luona.fi

Vantaan ja Keravan vastaanottokeskus, vastaava sosiaalityöntekijä Janina Svaetichin: p. 0468787592, janina.svaetichin@luona.fi

Espoon vastaanottokeskus, vastaava sosiaalityöntekijä Merike Mikk: p. 04578204812, merike.mikk@luona.fi.

Luona on sosiaali- ja terveydenhoitoalan suunnannäyttäjä. Olemme vaikuttava ja vastuullinen kumppani työntekijöillemme. Yhdessä luomme koko yhteiskuntaan vaikuttavaa hyvinvointia. Tavoitteemme on olla sote-alan paras työpaikka, jossa viihtyy monimuotoinen porukka alan parhaita ammattilaisia.

Päättymispäivä: 31.03.2023