Luona logo

Kriisi- ja perhetyöntekijä Luonan vastaanottokeskukseen

Haluaisitko tehdä merkityksellistä työtä Luonan vastaanottokeskuksessa? Meillä viihdytään aidosti, sillä jopa 93% luonalaisista suosittelee meitä työnantajana.

Me Luonassa olemme monimuotoinen tiimi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille!

Haemme nyt kriisi- ja perhetyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaanottokeskukseemme Vantaalle. Aloitusmahdollisuus 20.2.2023 alkaen. Työtä tehdään arkipäivinä toimistotyöaikana.

Kriisi- ja perhetyöntekijän tehtävänä on tukea kansainvälistä suojelua hakevia asiakkaita mielen hyvinvointiin, ihmissuhteisiin ja vanhemmuuteen liittyvissä tilanteissa. Tässä tehtävässä vaaditaan tehtävään soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkintoa (AMK).

Monipuolisessa työssä pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja kehittymään ammattilaisena. Olet osa sosiaalitiimiä, jossa työskentelee myös sosiaaliohjaajia ja sosiaalityöntekijöitä ja teet tiivistä yhteistyötä muiden tiimien sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Moniammatillinen työ on osa arkea. Vauhtia ja muuttuvia tilanteita on paljon, joten hyvät organisointitaidot ja kyky rajata omaa työtä ovat tärkeitä. Työssä pärjäät suomen kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kriisi- ja perhetyöntekijän työssä pyritään suunnitelmallisesti perheiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen ja tukemiseen eri menetelmiä sekä tukimuotoja käyttäen. Tavoitteena on perheiden ja yksilön elämänhallinnan ja omien voimavarojen käyttöönoton tukeminen sekä arjessa selviytymisen vahvistaminen. Aihealueina perhetyössä ovat mm. parisuhteiden haasteet, vanhemmuustaidot, lasten huomioimiseen ja hyvinvointiin liittyvät haasteet, lasten huolenpidon laiminlyönnit sekä perhe- ja lähisuhdeväkivaltatilanteet. Asiakastyön tavoitteena ovat arjen hallinta ja vakauttaminen sekä toimintakyvyn ylläpitäminen.

Toivomme, että sinulla on kokemusta perhe- ja verkostotyöstä sekä kokemusta ja kykyä psykososiaalisen tuen antamiseen. Arvostamme menetelmäosaamista, kriisityön kokemusta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä työotetta.

Kokoaikaisesti työskentelevän kriisi- ja perhetyöntekijän lähtöpalkka on 2747,35€/ kk. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti työehtosopimukseen pohjautuen.

Tarjoamme sinulle

  • Merkityksellisen työn vastuullisessa ja matalan hierarkian yrityksessä, jossa viihdytään
  • Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen
  • Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto, työmatka-, hyvinvointi-, virike-, ja lounasetuus, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ilmaiset kahvit, merkkipäivien ja palvelusvuosien muistaminen ja palkallinen muuttopäivä

Ilahdumme erityisesti, jos

  • Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset
  • Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot
  • Sinulla on kokemusta maahanmuuttotyöstä

Tutustu meihin:

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä sähköpostitse: janina.svaetichin@luona.fi tai puhelimitse: 0468787592.

Päättymispäivä: 15.02.2023