Luona logo

Kriisi- ja perhetyöntekijöitä vastaanottokeskuksiin Espooseen ja Helsinkiin

Haemme nyt kahta kriisi- ja perhetyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen vastaanottokeskuksiimme Espooseen ja Helsinkiin. Pääset osaksi moniammatillista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä.

Kriisi- ja perhetyöntekijän tehtävänä on tukea kansainvälistä suojelua hakevia asiakkaita mielen hyvinvointiin, ihmissuhteisiin ja vanhemmuuteen liittyvissä tilanteissa. Tässä tehtävässä vaaditaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa tehtävään soveltuvalta sosiaali- tai terveydenhuollon alalta. Toivomme myös, että sinulla on monipuolista kokemusta perhe-, verkosto- ja kriisityöstä sekä maahan muuttaneiden parissa työskentelystä.

Moniammatillinen työ on osa arkea. Vauhtia ja muuttuvia tilanteita on paljon, joten hyvät organisointitaidot ja kyky rajata omaa työtä ovat tärkeitä. Arvostamme oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Toivomme, että sinulla on kokemusta ja kykyä psykososiaalisen tuen antamiseen. Työssä pärjäät suomen kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työtä tehdään arkipäivinä toimistotyöaikana. Työsuhde on kokoaikainen vuoden 2022 loppuun asti.

Jos yksityinen yritys ei ole sinulle vielä tuttu työnantajana tai haluat tietää lisää siitä, millaista sosiaalityö Luonassa on, lue artikkelimme: Sosiaalityöntekijä ja sosiaaliohjaaja yksityisessä yrityksessä – millaista työ on?

Ilahdumme erityisesti, jos

• Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset

• Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot

• Sinulla on kokemusta maahanmuuttotyöstä.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit

• Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen.

• Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä

• Kilpailukykyisen palkan. Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta sekä palkkauksessa huomioimme tehtävän vaativuuden sekä työkokemus- ja osaamistaustasi.

• Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto ja virike-edut. Lue lisää työsuhde-eduistamme

Tutustu meihin

Sosiaali- ja terveysyhtiö Luona kehittää jatkuvasti uusia toimintatapoja soten etulinjaan ja sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Me autamme ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita. Olemme vastuullinen ja valtakunnallinen toimija. Lue meistä lisää ja tutustu Luonaan yrityksenä.

Tutustu myös luonalaisten uratarinoihin!

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä työntekijöitä tarvitaan pikaisesti. Haastatteluja pidetään jo hakuaikana.

Mikäli sinulle heräsi jotakin kysyttävää, laita meille viestiä: rekry@luona.fi

Päättymispäivä: 26.05.2022