Luona logo

Lääketieteellinen johtaja Luonaan

Etsimme näkemyksellistä ja kehitystyöstä syttyvää lääkäriä johtamaan ja vastaamaan Luonan lääketieteellisistä asioista. Olet vahvasti mukana erilaisissa digihankkeissa ja liiketoimintojen kehityksessä osana Luonan johtoryhmää.

Tuotamme uusia ja innovatiivisia toimintatapoja soten etulinjaan, joten toivomme sinulta vähintään kahden vuoden kokemusta päivystys- ja terveyskeskustyöstä sekä etäpalveluista. Myös työterveyden tuntemuksesta on hyötyä. Toimit esihenkilönä etälääkäritiimille ja yhteyshenkilönä tilaaja-asiakkaille etälääkäritoiminnassa. Työssäsi Luonalla pääset rakentamaan vaikuttavia sote-palveluita ja johtamaan operatiivista toimintaa. Työ on osa-aikaista, noin 1-2pvä/vko/40 h/kk, mutta työtehtävät jakautuvat koko viikolle.

Miltä kuulostaa? Haluaisitko kuulla lisää tehtävästä? Me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Luonan toimitusjohtaja Tommi Qvick, 040 3580 556.

Me Luonassa olemme ketteriä ja rohkeita: emme pelkää kyseenalaistaa totuttuja malleja, kehittää uutta ja innostaa asiakkaitamme pohtimaan tehokkaampia ja vaikuttavampia tapoja tehdä työtä. Haluamme olla, ei vaan erilainen, vaan myös paras sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokainen kokee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Työpaikka, jossa jokaisen työllä on vaikutus, ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi, tunnet sen jo kättelyssä.

Työntekijöistämme 93,2 % suosittelee Luonaa työnantajana. Tutustu meihin lisää!

Päättymispäivä: 30.11.2022