Luona logo

 Lähihoitaja asumis- ja päihdepalveluihin Turkuun

Me Luonassa olemme monimuotoinen tiimi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille!

Haemme Luona Polun asumis- ja päihdepalveluihin vähintään sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinnon (lähihoitaja) suorittanutta henkilöä kesätyöhön ajalle 13.6-7.8.2022, voit myös olla loppuvaiheen opiskelija. Tuetun asumisen palvelussa olevat mielenterveys- ja/tai päihdeasiakkaat elävät kriisiytynyttä elämäntilannetta, joka on voinut jatkua jo pidempään. Palveluohjaus tapahtuu asiakkaan kotona toimistotyöajan puitteissa. Työtehtäviin sisältyy mahdollisesti myös kriisi- ja tilapäismajoittujille annettava tuki. Työtehtävät painottuvat kuitenkin tuetun asumisen ja päihdetyön avopalveluihin.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitajan tutkinto, tai olet loppuvaiheen opiskelija. Eduksi katsomme kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä ryhmien ohjaamisesta. Suoritettu EA1 ja Avekki-koulutus ovat plussaa!

Tehtävä edellyttää itsenäistä ja vastuullista työotetta, käynnit asiakkaan luona tehdään pääasiassa itsenäisesti. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä liikkuvan työn vuoksi. Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkauksessa huomioimme tehtävänkuvan edellyttämän ammatillisen kokemuksen ja osaamisen.

Tarjoamme sinulle

• Kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden aloittaa tehtävässä heti kun sinulle sopii.

• Meillä on mukava työyhteisö! Luonalla kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin.

• Perusteellisen koulutuksen, modernit työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä.

• Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto, virike-edut. Lue lisää työsuhde-eduistamme!

Ilahdumme hakemuksestasi erityisesti, jos

• Hyvä työyhteisö on sinulle tärkeä, ja teet työtä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset.

• Olet itsenäinen ja rohkea ammattilainen

• Sinulla on hyvät kommunikointitaidot ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä.

• Arvostat sitä, että yksityinen sote-alan yritys toimii vastuullisesti.

Tutustu meihin:

Sosiaali- ja terveysyhtiö Luona kehittää jatkuvasti uusia toimintatapoja soten etulinjaan ja sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Me autamme ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita. Olemme vastuullinen ja valtakunnallinen toimija. Lue meistä lisää ja tutustu Luonaan yrityksenä.

Tutustu myös luonalaisten uratarinoihin!

Hae jo tänään ja testaa helppo hakuprosessimme! Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajan kuluessa.

Heräsikö kysymyksiä?

Mikäli sinulla on kysyttävää, lisätietoja saat Reija Tihveräiseltä (reija.tihverainen@luona.fi).

Päättymispäivä: 13.06.2022