Luona logo

Lähihoitaja Vantaalle keikkalaiseksi

Me Luonalla olemme monimuotoinen porukka sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi ihanaa saada sinut meille. Haluaisitko liittyä joukkoomme?

Haemme nyt Vantaalle asumispalveluihimme lähihoitajia uuteen 1.9.2021 käynnistyneeseen hätämajoitusyksikköön.

Hätämajoituksessa asiakkaat voivat olla äkillisesti asunnon menettäneitä tai pitkäaikaisasunnottomia täysi-ikäisiä henkilöitä tai pariskuntia. Yksikkö on avoinna vuoden jokaisena yönä klo 17:00-09:00. Hätämajoituksessa asiakkaille tarjotaan majoituksen lisäksi neuvontaa ja ohjausta sekä hygieniahuoltoa.

Tehtävä edellyttää itsenäistä ja vastuullista työotetta. Työ on pääasiallista yksilövastuullista työtä, ja työvuorot ajoittuvat klo 16:30-9:30 väliselle ajalle, työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, ja palkkauksessa huomioimme tehtävänkuvan edellyttämän ammatillisen kokemuksen ja osaamisen.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla lähihoitajan koulutus. Työ on keikkatyötä, ja joustaa henkilökohtaisten elämäntilanteiden mukana.

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihin, jotta ne sopivat parhaiten juuri sinun elämäntilanteeseesi.
  • Perusteellisen koulutuksen, työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä.
  • Kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden aloittaa tehtävässä heti kun sinulle sopii.
  • Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laajat työterveyshuollon palvelut ja sekä liikunta- ja kulttuuriseteli. Lue lisää työsuhde-eduistamme. 

Ilahdumme hakemuksestasi erityisesti, jos

  • Hyvä työyhteisö on sinulle tärkeä, ja teet hoitotyötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset.
  • Sinulla on kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä.
  • Puhut sujuvaa suomea, englantikin sujuu ja ruotsinkielentaito on plussaa.
  • Arvostat sitä, että yksityinen sote-alan yritys toimii vastuullisesti. Lue lisää vastuullisuudestamme. 

Teimme hakemisesta helppoa!

Hae jo tänään! Hakuaika päättyy 31.10.2021., mutta tarve on akuutti ja palkkaamme heti, kun löydämme tekijän – eli jo hakuajalla.

Kerrothan myös, milloin pystyisit aloittamaan perehdytyksen. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, olethan yhteydessä palveluvastaava Eveliina Rekoseen puh. 050 567 5546.

Toivottavasti kuulemme sinusta!

Tutustu meihin

Sosiaali- ja terveysyhtiö Luona kehittää jatkuvasti uusia toimintatapoja soten etulinjaan ja sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Me autamme ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita. Olemme vastuullinen ja valtakunnallinen toimija. Lue meistä lisää ja tutustu Luonaan yrityksenä.

Tutustu myös luonalaisten uratarinoihin

Päättymispäivä: 31.10.2021