Luona logo

Lähihoitajalle keikkatyötä Turussa

Me Luonalla olemme monimuotoinen porukka sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi ihanaa saada sinut meille. Haluaisitko liittyä joukkoomme?

Haemme nyt lähihoitajaa asumis- ja päihdepalveluihin Turkuun

Haemme Luona Polun asumis- ja päihdepalveluihin lähihoitajaa tarvittaessa kutsuttavaan keikkatyöhön. Tuetun asumisen palvelussa olevat mielenterveys- ja/tai päihdeasiakkaat elävät kriisiytynyttä elämäntilannetta, joka on voinut jatkua jo pidempään. Palveluohjaus tapahtuu asiakkaan kotona toimistotyöajan puitteissa. Työtehtäviin sisältyy myös hätämajoitus- ja tilapäismajoittujille annettava tuki. Työtehtävät painottuvat tuetun asumisen ja päihdetyön avopalveluihin. Toimistomme sijaitsee Linnankadulla Turun keskustassa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla vähintään lähihoitajan tutkinto tai suoritettuna vähintään 80 % em. opinnoista. Eduksi katsomme kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä ryhmien ohjaamisesta.

Tehtävä edellyttää itsenäistä ja vastuullista työotetta, käynnit asiakkaan luona tehdään pääasiassa itsenäisesti. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä liikkuvan työn vuoksi. Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkauksessa huomioimme tehtävänkuvan edellyttämän ammatillisen kokemuksen ja osaamisen.

Tarjoamme sinulle

  • Kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden aloittaa tehtävässä heti kun sinulle sopii.
  • Meillä on mukava työyhteisö! Luonalla kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin.
  • Kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laajat työterveyshuollon palvelut ja sekä liikunta- ja kulttuuriseteli. Lue lisää täältä.
  • Perusteellisen koulutuksen, modernit työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä.

Ilahdumme hakemuksestasi erityisesti, jos

  • Hyvä työyhteisö on sinulle tärkeä, ja teet työtä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset.
  • Olet itsenäinen ja rohkea ammattilainen
  • Sinulla on hyvät kommunikointitaidot ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä.
  • Arvostat sitä, että yksityinen sote-alan yritys toimii vastuullisesti. Lue lisää vastuullisuudestamme.

Hae jo tänään ja testaa helppo hakuprosessimme! Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajan kuluessa. Kerro hakemuksessasi itsesi ja taustasi lisäksi myös siitä, koska voisit aloittaa, millaiset työajat sinulle sopivat ja kuinka monta vuoroa viikossa tahtoisit työskennellä. Hakuaika päättyy 31.1.2022.

Heräsikö kysymyksiä?

Mikäli sinulla on kysyttävää, lähihoitajat työtehtävästä meillä osaa kertoa vastaava ohjaaja Niklas Ekebom, puh. 050 339 1925 tai niklas.ekebom@luona.fi. Niklaksen tavoitat arkisin klo 8-16 välillä.

Tutustu meihin

Sosiaali- ja terveysyhtiö Luona kehittää jatkuvasti uusia toimintatapoja soten etulinjaan ja sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Me autamme ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita. Olemme vastuullinen ja valtakunnallinen toimija. Lue meistä lisää ja tutustu Luonaan yrityksenä.

Tutustu myös luonalaisten uratarinoihin

Päättymispäivä: 31.01.2022