Luona logo

Lähihoitajia Luonan kotihoitoon

Meidän luona saat olla sinä. Keskiössämme on inhimillisyys ja rohkeus tehdä arvokasta työtä elämäsi ehdoilla, ainutlaatuisella persoonallasi ja aina uutta oppien. Henkilöstökyselymme mukaan 4,4/5 luonalaisista kokee, että heitä arvostetaan omana itsenään.

Etsimme lähihoitajia Vantaalle Luonan kiireettömään ja laadukkaaseen kotihoidon palveluun. Meillä Luonassa sinulla on aidosti mahdollisuus tehdä arvojesi mukaista työtä!

Työpäivät täyttyvät monipuolisista hoidollista tehtävistä, joten saat varmasti hyödyntää osaamistasi laajasti. Luonan kotihoidossa toimit omien asiakkaidesi omahoitajana, mutta olet myös osa tiimiä. Tiimin lisäksi sinua tukee esihenkilösi eli kotihoidon palveluvastaava. Työhösi kuuluu myös yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.

Me Luonassa tuemme työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista, joten voit työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, mutta myös keikkatyö on mahdollista. Työaikasi sijoittuu klo 7–22 väliseen aikaan. Aloitusajankohta on mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus, jonka mukaan peruspalkka määräytyy. Maksamme kuitenkin aina peruspalkan päälle tehtäväkohtaista lisää. Kokoaikaisesti työskentelevän kotihoitomme lähihoitajan lähtöpalkka on 2402,42 €/ kk + työaikalisät. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti työehtosopimukseen pohjautuen.

Luonassa on loistavat henkilöstöedut kuten lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu, laaja työterveys, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja sairaan lapsen hoitopalvelu. Panostamme myös yhteisöllisyyteen.

Edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaisen pätevyyden (sosiaali- ja terveysalan perustutkinto) sekä LOP-lääkelupia tai niiden hyväksyttyä suorittamista viimeistään koeajan kuluessa. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ajokortin omaaminen olisi hieno asia, muttei pakollinen.

Olethan työotteeltasi lämmin, välittävä ja arvostava, ja teet työsi samalla ylpeydellä kuin me muutkin luonalaiset. Me Luonassa arvostamme vuosien kokemusta ja näkemystä, mutta myös vastavalmistuneen innokkuutta ja ideoita. Katsomme eduksi kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä ja RAI-järjestelmän käytöstä.

Tutustu meihin:  

Haluatko osaksi ihan uudenlaista kotihoidon tarinaa, jota pääset yhdessä kanssamme sanoittamaan? Jätäthän hakemuksesi pian, sillä rekrytoimme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Kirsi Ylä-Jussila-Väisänen. Laitathan viestiä, niin sovitaan soittoajasta kirsi.yla-jussila-vaisanen@luona.fi tai 040 121 6591.

Luona on sosiaali- ja terveydenhoitoalan suunnannäyttäjä. Olemme vaikuttava ja vastuullinen kumppani työntekijöillemme, yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme. Haluamme olla paras sote-alan työnantaja.

Päättymispäivä: 31.03.2023