Luona logo

Lähihoitajia Luonan uuteen kotihoidon palveluun

Tahtoisitko tulla mukaan rakentamaan Luonan uutta ja laadukasta kotihoidon palvelua? Toivoisitko saavasi paremman mahdollisuuden tehdä arvojesi mukaista hoitotyötä, jossa sinulla olisi enemmän aikaa asiakkaalle ja itsellesi? Nyt on tilaisuutesi, sillä haemme lähihoitajia Luonan uuteen kotihoidon palveluun Vantaalle.

Meillä Luonassa kotihoidon arvoja ovatvälittävä, kiireetön ja arvokas kohtaaminen.

Työpäivät täyttyvät monipuolisista hoidollista tehtävistä, joten meillä saat varmasti hyödyntää osaamistasi laajasti. Työhösi kuuluu myös yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Luonan kotihoidossa toimit omien asiakkaidesi omahoitajana, mutta olet myös osa tiimiä. Me Luonassa tuemme työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista, joten voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, mutta myös keikkatyö on mahdollista. Työaikasi sijoittuu klo 7–22 väliseen aikaan. Aloitusajankohta on joulu-tammikuu tai sopimuksen mukaan.

Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus, jonka mukaan peruspalkka määräytyy. Maksamme kuitenkin aina peruspalkan päälle tehtäväkohtaista lisää, jolla varmistamme, että palkkamme on kohdillaan. Kokoaikaisesti työskentelevän kotihoitomme lähihoitajan lähtöpalkka on 2402,42€/ kk + työaikalisät. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti työehtosopimukseen pohjautuen.

Meillä on myös loistavat työsuhde-edut ja panostamme yhteisöllisyyteen. Arvostamme vuosien kokemusta ja näkemystä, mutta myös vastavalmistuneen innokkuutta ja ideoita. Meillä viihdytään aidosti, sillä jopa 93 % luonalaisista suosittelee meitä työnantajana.

Työssäsi tarvitset ajokorttia (auton saat työhösi käyttöön meiltä) ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Edellytämme  sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaisen pätevyyden (sosiaali- ja terveysalan perustutkinto) sekä LOP-lääkelupia tai niiden hyväksyttyä suorittamista viimeistään koeajan kuluessa.

Olethan työotteeltasi lämmin, välittävä ja arvostava, ja teet työsi samalla ylpeydellä kuin me muutkin luonalaiset. Arvostamme joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Katsomme eduksi kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä ja RAI-järjestelmän käytöstä.

Me luonalaiset olemme monimuotoinen tiimi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista.

Tutustu meihin:  

Haluatko osaksi ihan uudenlaista kotihoidon tarinaa, jota pääset yhdessä kanssamme sanoittamaan? Jätäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse Sadelta: sade.iyare@luona.fi tai puhelimitse 050-3555 249 (ma-ke klo 10-12).

Päättymispäivä: 30.11.2022