Luona logo

Lähihoitajia vastaanottokeskuksiin Espooseen ja Vantaalle

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä vastaanottokeskuksessa? Me Luonassa olemme monimuotoinen tiimi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille!

Haemme kahta lähihoitajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen elokuun loppuun asti vastaanottokeskuksiimme Espooseen ja Vantaalle. Pääset osaksi moniammatillista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä.

Työsi lähihoitajana pitää sisällään muun muassa potilastietojärjestelmä Mediatrin käyttöä, alkuterveystarkastusten varaamista aikuisasiakkaille, terveysinfojen pitämistä yhdessä sairaanhoitajan kanssa sekä maahantulolähetteiden hallintatehtäviä.

Jos yksityinen yritys ei ole sinulle vielä tuttu työnantajana tai haluat tietää lisää siitä, millaista sosiaalityö Luonassa on, lue artikkelimme: Sosiaalityöntekijä ja sosiaaliohjaaja yksityisessä yrityksessä – millaista työ on?

Tarjoamme sinulle:

• Merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit

• Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen

• Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä

• Kilpailukykyisen palkan. Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta sekä palkkauksessa huomioimme tehtävän vaativuuden sekä työkokemus- ja osaamistaustasi

• Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto ja virike-edut. Lue lisää työsuhde-eduistamme.

Ilahdumme erityisesti, jos

• Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset

• Omaat hyvät tietotekniset taidot

• Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot

• Sinulla on kokemusta maahanmuuttotyöstä

• Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja sinulla on valmiutta tarttua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Tutustu meihin:

Sosiaali- ja terveysyhtiö Luona kehittää jatkuvasti uusia toimintatapoja soten etulinjaan ja sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Me autamme ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita. Olemme vastuullinen ja valtakunnallinen toimija. Lue meistä lisää ja tutustu Luonaan yrityksenä.

Tutustu myös luonalaisten uratarinoihin!

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä työntekijöitä tarvitaan pikaisesti. Haastatteluja pidetään ja valintoja tehdään jo hakuaikana.

Mikäli sinulle heräsi jotakin kysyttävää, laita meille viestiä: rekry@luona.fi

Päättymispäivä: 25.05.2022