Luona logo

Ohjaajia Luonan uuteen vastaanottopalveluun Keravalle

Haluaisitko tehdä merkityksellistä työtä Luonan vastaanottopalvelussa ja tulla mukaan rakentamaan uudenlaista palvelua Keravalle? Meillä viihdytään aidosti, sillä jopa 93 % luonalaisista suosittelee meitä työnantajana.

Me Luonassa olemme monimuotoinen tiimi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille!

Haemme ohjaajia Luonan uuteen, asuntopohjaiseen vastaanottopalveluun Keravalle kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitus on mahdollista pian tai sopimuksen mukaan. Keskuksemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, 13 minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta. Työhön sinut perehdyttävät kokeneet tiimikaverisi ja esihenkilö.

Sinulla tulee olla sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai jokin muu tehtävään soveltuva sosiaali-, terveys-, kasvatus-, hoito, liikunta-, opetus-, kulttuuri- tai yhteiskunta-alan tutkinto sekä kykyä psykososiaalisen tuen antamiseen. Pääset meillä osaksi uutta, moniammatillista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä.

Ohjaajan työ koostuu pääasiassa asiakkaiden vastaanotosta ja majoittamisesta sekä neuvonnan ja ohjauksen antamisesta, usein myös akuutisti muuttuvissa tilanteissa. Moniammatillinen työ on myös osa arkea. Vauhtia ja muuttuvia tilanteita on paljon, joten hyvät organisointitaidot ja kyky rajata omaa työtä ovat tärkeitä. Arvostamme oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Työvuorot sijoittuvat aluksi pääasiassa arkiaamuvuoroihin virka-aikaan, mutta työ saattaa toisinaan sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Kokoaikaisesti työskentelevän ohjaajan lähtöpalkka on 2337,20€/ kk + mahdolliset työaikalisät. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti työehtosopimukseen pohjautuen.

Tarjoamme sinulle:

• Merkityksellisen työn vastuullisessa ja matalan hierarkian yrityksessä, jossa viihdytään

• Mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit

• Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen

• Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä

• Kilpailukykyisen palkan

• Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto, työmatka-, hyvinvointi-, virike-, ja lounasetuus, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ilmaiset kahvit, merkkipäivien ja palvelusvuosien muistaminen ja palkallinen muuttopäivä.

Ilahdumme erityisesti, jos

• Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset

• Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot

• Sinulla on kokemusta maahanmuuttotyöstä.

Tutustu meihin:

• Luonaan yrityksenä

• Työsuhde-etumme

• Luonalaisten uratarinoihin sekä

• Vastaanottokeskuspalveluihimme

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä rekrykeskusteluja pidetään jo hakuaikana!

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä vastavaan ohjaajaan Janicaan tai Luonan HR:ään

sähköpostitse: janica.bah@luona.fi, tai rekry@luona.fi

puhelimitse HR:ään (ma, ke tai pe klo 15-16): 050-301 5300

Päättymispäivä: 30.11.2022