Luona logo

Ohjaajia Luonan vastaanottokeskuksiin

Haluaisitko tehdä merkityksellistä työtä Luonan vastaanottokeskuksessa? Meillä viihdytään aidosti, sillä jopa 93 % luonalaisista suosittelee meitä työnantajana. 

Me Luonassa olemme monimuotoinen tiimi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille! 

Haemme ohjaajia pääkaupunkiseudun vastaanottokeskuksiimme sekä yksityismajoituspisteisiimme Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan, työsuhteeseen. Sinulla tulee olla sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai jokin muu tehtävään soveltuva sosiaali-, terveys-, kasvatus-, hoito, liikunta-, opetus-, kulttuuri- tai yhteiskunta-alan tutkinto sekä kykyä psykososiaalisen tuen antamiseen. Pääset meillä osaksi moniammatillista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä. 

Ohjaajan työ keskuksissamme koostuu pääasiassa asiakkaiden vastaanotosta ja majoittamisesta sekä neuvonnan ja ohjauksen antamisesta. Moniammatillinen työ on myös osa arkea. Vauhtia ja muuttuvia tilanteita on paljon, joten hyvät organisointitaidot ja kyky rajata omaa työtä ovat tärkeitä. Arvostamme oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Työvuorot sijoittuvat aamu-, ilta-, ja yövuoroihin viikon jokaiselle päivälle. 

Yksityismajoituspisteiden ohjaajien työ pitää sisällään työpisteellä annettua neuvontaa ja ohjausta. Tämän lisäksi yhteistyö viranomaisten ja muiden vastaanottokeskusten kanssa on keskeinen osa ohjaajien arkea. Koska yksityismajoituspisteissä ei ole majoituspalveluita, sijoittuu työaika arkipäiville klo 8-16:10 väliselle ajalle. 

Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Kokoaikaisesti työskentelevän ohjaajan lähtöpalkka on 2337,20€/ kk + mahdolliset työaikalisät. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti työehtosopimukseen pohjautuen.

Tarjoamme sinulle: 

  • Merkityksellisen työn vastuullisessa ja matalan hierarkian yrityksessä, jossa viihdytään 
  • Mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit 
  • Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen. 
  • Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä 
  • Kilpailukykyisen palkan 
  • Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto, työmatka-, hyvinvointi-, virike-, ja lounasetuus, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ilmaiset kahvit, merkkipäivien ja palvelusvuosien muistaminen ja palkallinen muuttopäivä.

Ilahdumme erityisesti, jos 

  • Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset 
  • Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot 
  • Sinulla on kokemusta maahanmuuttotyöstä. 

Tutustu meihin 

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä haastatteluja pidetään jo hakuaikana! 

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä sähköpostitse rekry@luona.fi tai soittaa HR asiantuntija, Heidi Matikaiselle, 050-301 5300 (ma, ke ja pe klo 15-16).
 

Päättymispäivä: 30.11.2022