Luona logo

Ohjaajia pääkaupunkiseudun vastaanottokeskuksiin

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä vastaanottokeskuksessa? Me Luonassa olemme monimuotoinen tiimi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille!

Haemme ohjaajia pääkaupunkiseudun vastaanottokeskuksiimme sekä yksityismajoituspisteisiimme Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työhön. Pääset osaksi moniammatillista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä.

Ohjaajan työ keskuksissamme koostuu pääasiassa asiakkaiden vastaanotosta ja majoittamisesta sekä neuvonnan ja ohjauksen antamisesta. Moniammatillinen työ on myös osa arkea. Vauhtia ja muuttuvia tilanteita on paljon, joten hyvät organisointitaidot ja kyky rajata omaa työtä ovat tärkeitä. Arvostamme oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Toivomme, että sinulla on sote-alan peruskoulutus sekä kokemusta ja kykyä psykososiaalisen tuen antamiseen. Työvuorot sijoittuvat aamu-, ilta-, ja yövuoroihin viikon jokaiselle päivälle, ja työsuhde on määräaikainen vuoden 2022 loppuun (jatko hyvinkin mahdollinen).

Yksityismajoituspisteiden ohjaajan työ pitää sisällään työpisteellä annettua neuvontaa, koska yksityismajoituspisteissä majoituspalveluita ei ole. Työaika sijoittuu tällöin arkipäiville klo 8-16.10 väliselle ajalle.

Jos yksityinen yritys ei ole sinulle vielä tuttu työnantajana tai haluat tietää lisää siitä, millaista sosiaalityö Luonassa on, lue artikkelimme: Sosiaalityöntekijä ja sosiaaliohjaaja yksityisessä yrityksessä – millaista työ on?

Tarjoamme sinulle:

• Merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit

• Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen.

• Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä

• Kilpailukykyisen palkan. Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta sekä palkkauksessa huomioimme tehtävän vaativuuden sekä työkokemus- ja osaamistaustasi.

• Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto ja virike-edut. Lue lisää työsuhde-eduistamme.

Ilahdumme erityisesti, jos

• Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset

• Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot

• Sinulla on kokemusta maahanmuuttotyöstä.

Tutustu meihin:

Sosiaali- ja terveysyhtiö Luona kehittää jatkuvasti uusia toimintatapoja soten etulinjaan ja sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Me autamme ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita. Olemme vastuullinen ja valtakunnallinen toimija. Lue meistä lisää ja tutustu Luonaan yrityksenä.

Tutustu myös luonalaisten uratarinoihin!

Tutustu vastaanottokeskuspalveluihimme!

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä haastatteluja pidetään jo hakuaikana.

Mikäli sinulle heräsi jotakin kysyttävää, laita meille viestiä: rekry@luona.fi

Päättymispäivä: 20.09.2022