Luona logo

Sairaanhoitajaksi keikkailemaan vastaanottokeskukseemme Vantaalle?

Tule meille terveydenhoitajaksi haastavien terveydenhuollon tehtävien pariin. Haemme keikkalaisia lyhyimpiin ja pidempiin sijaisuuksiin.

Työsi terveydenhoitajana vastaanottokeskuksissa on vaihtelevaa. Teet asukkaillemme terveystarkastuksia sekä autat akuuteissa sairaustapauksissa ensihoidossa ja hoidon tarpeen arvioinnissa. Tukenasi ovat terveydenhuollon kollegat sekä muut vastaanottokeskustyön ammattilaiset.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyys sekä kokemusta esim. psykiatrisen sairaanhoidon tehtävistä. Voit olla myös sairaanhoitajaopintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija. Tärkein työvälineesi on kuitenkin asenteesi. Meillä viihdyt, mikäli et hätkähdä muuttuvia tilanteita ja et arasta itsenäistä työskentelyä ja päätöksentekokykyä. Olemme Luonalla ylpeitä #rohkeudestamme tehdä asioita uudella otteella ja tätä ominaisuutta toivomme myös sinulta.

Miksi hakisit meille? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön, mukavat työkaverit, laadukkaan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkan ja ennen kaikkea kokemuksen rikastuttamaan taustaasi. Tässä tehtävässä pääset tarjoamaan ammattitaitosi sitä kipeimmin kaipaavien avuksi. Mikäli ilmoitus sai sinut innostumaan, toivomme kuulevamme sinusta pian. Jätä siis hakemuksesi järjestelmäämme jo tänään. Kerrothan hakemuksessa milloin pystyisit aloittamaan meillä.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä voit olla yhteydessä palvelupäällikkö Anna-Kaisa Harjuun (puh. 050 468 5833).

Toivottavasti kuulemme sinusta.

Millaisia urapolkuja tarjoamme Luonassa? Käy kurkkaa uratarinoitamme: https://www.luona.fi/luonalaiset/uratarinat/

Päättymispäivä: 31.07.2021