Luona logo

Sairaanhoitajia Luonan uuteen kotihoidon palveluun

Toivoisitko saavasi paremman mahdollisuuden tehdä arvojesi mukaista hoitotyötä, jossa sinulla olisi enemmän aikaa asiakkaalle ja itsellesi? Tahtoisitko tulla mukaan rakentamaan Luonan uutta ja laadukkaampaa kotihoidon palvelua? Nyt on tilaisuutesi, sillä haemme sairaanhoitajia Luonan uuteen kotihoidon palveluun Vantaalle.

Meillä Luonassa kotihoidon arvoja ovat välittävä, kiireetön ja arvokas kohtaaminen.

Työpäivät täyttyvät monipuolisista hoidollista tehtävistä, joten meillä saat varmasti hyödyntää osaamistasi laajasti. Kotihoidon sairaanhoitajana toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana tukien myös muita hoitajia heidän työssään. Lisäksi sinulla on lääkehoitovastuu, toimit yhteistyössä omaisten ja sidosryhmien kanssa ja pääset osallistumaan Luonan kotihoidon kehittämistyöhön.

Me Luonassa tuemme työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista, joten voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, mutta myös keikkatyö on mahdollista. Työaikasi sijoittuu arkipäiviin. Aloitusajankohta on joulu-tammikuu tai sopimuksen mukaan.

Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus, jonka mukaan peruspalkka määräytyy. Maksamme kuitenkin aina peruspalkan päälle tehtäväkohtaista lisää, jolla varmistamme, että palkkamme on kohdillaan. Kokoaikaisesti työskentelevän kotihoitomme sairaanhoitajan lähtöpalkka on 2784,48€/ kk + työaikalisät. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti työehtosopimukseen pohjautuen.

Meillä on myös loistavat työsuhde-edut ja panostamme yhteisöllisyyteen. Arvostamme vuosien kokemusta ja näkemystä, mutta myös vastavalmistuneen innokkuutta ja ideoita. Meillä viihdytään aidosti, sillä jopa 93 % luonalaisista suosittelee meitä työnantajana.

Työssäsi tarvitset ajokorttia ja mikäli tahdot, tarjoamme käyttöösi autoedun!

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa sekä lääkehoidon teorian sekä näyttöjen hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Olethan työotteeltasi lämmin, välittävä ja arvostava, ja teet työsi samalla ylpeydellä kuin me muutkin luonalaiset. Arvostamme joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Katsomme eduksi kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä ja RAI-järjestelmän käytöstä.

Haluatko osaksi ihan uudenlaista kotihoidon tarinaa, jota pääset yhdessä kanssamme sanoittamaan? Jätäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse Kirsiltä tai Tiialta:

Kirsi.yla-jussila-vaisanen@luona.fi tai 0401216591

Tiia.heinonen@luona.fi tai 050 5636 785

Me luonalaiset olemme monimuotoinen tiimi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista.

Tutustu meihin:  

Päättymispäivä: 30.11.2022