Luona logo

Sosiaaliohjaaja Luonan kotiin tuotavien tiimiin

Hei sosiaalialan ammattilainen! Me Luonassa olemme monimuotoinen tiimi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Meillä viihdytään aidosti, sillä jopa 93 % luonalaisista suosittelee meitä työnantajana. Olisi hienoa saada sinut meille!

Toimintamme kasvaessa haemme oma-aloitteista sosiaaliohjaajaa kotiin tuotavien tiimiin vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruskeasuolla.

Sosiaaliohjaajan tehtävä kotiin tuotavien tiimissä pitää sisältää asunnottomaksi jääneen asiakkaan/asiakasperheen motivointia, asumisen ohjausta, palveluohjausta ja yhteistyötä sosiaalitoimen ja verkostojen kanssa. Tässä tehtävässä korostuvat asiakaslähtöisyys, ongelmaratkaisu- ja neuvottelutaidot sekä motivoiva työote. Palvelussa olevat asiakkaat elävät kriisiytynyttä elämäntilannetta, joka on voinut jatkua jo pitkään.

Palveluohjaus tapahtuu asiakkaan/asiakasperheen kotona ja käynnit tehdään pääasiassa itsenäisesti. Tehtävän hoidon kannalta on ajokortti välttämätön, autoa saa lainata meiltä. Tehtävään sopii sosionomi (AMK) tai opintojen loppuvaiheessa oleva sosionomiopiskelija.

Tarjoamme sinulle:

  • Merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit
  • Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen.
  • Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä
  • Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto, työmatka-, hyvinvointi-, virike-, ja lounasetuus, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ilmaiset kahvit, merkkipäivien ja palvelusvuosien muistaminen ja palkallinen muuttopäivä.

Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus, jonka mukaan peruspalkka määräytyy. Maksamme kuitenkin aina peruspalkan päälle tehtäväkohtaista lisää, jolla varmistamme, että palkkamme on kohdillaan. Kokoaikaisesti työskentelevän, Kotiin tuotavien sosiaaliohjaajan lähtöpalkka on 2775,59€/ kk. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti työehtosopimukseen pohjautuen.

Ilahdumme erityisesti, jos

  • Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me Luonalaiset
  • Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot
  • Sinulla on kokemusta sosiaali- ja asumisen ohjauksesta sekä halua oppia uusia asioita yhteiskunnallisista ilmiöistä.

Me Luonassa haluamme olla, ei vaan erilainen, vaan myös paras sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokainen kokee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Sellainen, jossa jokaisen työllä on vaikutus. Ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi, jonka tunnet jo heti kättelyssä.

Tutustu meihin lisää:

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana.

Mikäli sinulle heräsi jotakin kysyttävää, laita Monalle viestiä: mona.riihola@luona.fi

Päättymispäivä: 15.02.2023