Luona logo

Sosiaaliohjaaja Luonan kotiin tuotavien tiimiin

Hei sosiaalialan ammattilainen! Me Luonassa olemme monimuotoinen tiimi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Meillä viihdytään aidosti, sillä jopa 93 % luonalaisista suosittelee meitä työnantajana. Olisi hienoa saada sinut meille!

Toimintamme kasvaessa haemme oma-aloitteista sosiaaliohjaajaa kotiin tuotavien tiimiin vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruskeasuolla.

Sosiaaliohjaajan tehtävä kotiin tuotavien tiimissä pitää sisältää asunnottomaksi jääneen asiakkaan/asiakasperheen motivointia, asumisen ohjausta, palveluohjausta ja yhteistyötä sosiaalitoimen ja verkostojen kanssa. Tässä tehtävässä korostuvat asiakaslähtöisyys, ongelmaratkaisu- ja neuvottelutaidot sekä motivoiva työote. Palvelussa olevat asiakkaat elävät kriisiytynyttä elämäntilannetta, joka on voinut jatkua jo pitkään.

Palveluohjaus tapahtuu asiakkaan/asiakasperheen kotona ja käynnit tehdään pääasiassa itsenäisesti. Tehtävän hoidon kannalta on ajokortti välttämätön, autoa saa lainata meiltä. Tehtävään sopii sosionomi (AMK) tai opintojen loppuvaiheessa oleva sosionomiopiskelija.

Tarjoamme sinulle:

  • Merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit
  • Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen.
  • Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä
  • Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus, jonka mukaan peruspalkka määräytyy. Maksamme kuitenkin aina peruspalkan päälle tehtäväkohtaista lisää, jolla varmistamme, että palkkamme on kohdillaan. Kokoaikaisesti työskentelevän, Kotiin tuotavien sosiaaliohjaajan lähtöpalkka on 2775,59€/ kk. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti työehtosopimukseen pohjautuen.
  • Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto, työmatka-, hyvinvointi-, virike-, ja lounasetuus, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ilmaiset kahvit, merkkipäivien ja palvelusvuosien muistaminen ja palkallinen muuttopäivä.

Ilahdumme erityisesti, jos

  • Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset
  • Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot
  • Sinulla on kokemusta sosiaali- ja asumisen ohjauksesta sekä halua oppia uusia asioita yhteiskunnallisista ilmiöistä.

Me Luonassa haluamme olla, ei vaan erilainen, vaan myös paras sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokainen kokee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Sellainen, jossa jokaisen työllä on vaikutus. Ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi, jonka tunnet jo heti kättelyssä.

Tutustu meihin lisää:

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä rekrykeskusteluja pidetään jo hakuaikana!

Mikäli sinulle heräsi jotakin kysyttävää, laita meille viestiä: mona.riihola@luona.fi

Päättymispäivä: 30.11.2022