Luona logo

Sosiaaliohjaaja pääkaupunkiseudulle

Hei sosiaalialan ammattilainen! Me Luonassa olemme monimuotoinen tiimi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille!

Haemme oma-aloitteista sosiaaliohjaajaa kotiin tuotavien tiimiin vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruskeasuolla.

Työtehtävä sisältää asunnottomaksi jääneen asiakkaan/asiakasperheen motivointia, asumisen ohjausta, palveluohjausta ja yhteistyötä sosiaalitoimen ja verkostojen kanssa. Tässä tehtävässä korostuvat asiakaslähtöisyys, ongelmaratkaisu- ja neuvottelutaidot sekä motivoiva työote. Palvelussa olevat asiakkaat elävät kriisiytynyttä elämäntilannetta, joka on voinut jatkua jo pitkään. Palveluohjaus tapahtuu asiakkaan/asiakasperheen kotona ja käynnit tehdään pääasiassa itsenäisesti. Tehtävän hoidon kannalta on ajokortti välttämätön, autoa saa lainata meiltä. Tehtävään sopii sosionomi (AMK) tai opintojen loppuvaiheessa oleva sosionomiopiskelija.

Tarjoamme sinulle:

  • Merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit
  • Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen.
  • Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä
  • Kilpailukykyisen palkan. Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta sekä palkkauksessa huomioimme tehtävän vaativuuden sekä työkokemus- ja osaamistaustasi.
  • Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto, virike-edut. Lue lisää työsuhde-eduistamme!

Ilahdumme erityisesti, jos

  • Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset
  • Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot
  • Sinulla on kokemusta sosiaali- ja asumisen ohjauksesta sekä halua oppia uusia asioita yhteiskunnallisista ilmiöistä.

Tutustu tulevaan tiimikaveriisi ja työn sisältöön!

Me Luonassa haluamme olla, ei vaan erilainen, vaan myös paras sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokainen kokee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Sellainen, jossa jokaisen työllä on vaikutus. Ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi, jonka tunnet jo heti kättelyssä.

Tutustu meihin: Sosiaali- ja terveysyhtiö Luona kehittää jatkuvasti uusia toimintatapoja soten etulinjaan ja sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Me autamme ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita. Olemme vastuullinen ja valtakunnallinen toimija. Lue meistä lisää ja tutustu Luonaan yrityksenä!

Tutustu myös luonalaisten uratarinoihin!

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä haastatteluja pidetään jo hakuaikana!

Mikäli sinulle heräsi jotakin kysyttävää, laita meille viestiä: rekry@luona.fi tai mona.riihola@luona.fi

Päättymispäivä: 08.09.2022