Luona logo

Sosiaaliohjaajan sijaisuus tarjolla!

Haemme oma-aloitteista luonalaista kotiin tuotavien tiimiin sosiaaliohjaajaksi määräaikaiseen sijaisuuteen 1.9.-31.8.2023 väliselle ajalle, Uudenmaan alueelle. Työvuorot sijoittuvat arkeen klo 8-18 väliselle ajalle.

Työtehtävä sisältää asunnottomaksi jääneen asiakkaan/asiakasperheen motivointia, asumisen ohjausta, palveluohjausta, yhteistyötä palveluntilaajan (sosiaalitoimi) kanssa huomioiden asiakkaan yksilölliset tavoitteet pitäytyen palvelusopimuksissa. Tässä tehtävässä korostuvat ongelmaratkaisu- ja neuvottelutaidot sekä motivointitaidot. Palvelussa olevat asiakkaat elävät kriisiytynyttä elämäntilannetta, joka on voinut jatkua jo pitkään. Palveluohjaus tapahtuu asiakkaan/asiakasperheen kotona ja käynnit tehdään pääasiassa itsenäisesti. Tehtävän hoidon kannalta on ajokortti välttämätön, autoa saa lainata meiltä.

Tehtävään sopii sosionomi (AMK). Aikaisempi kokemus sosiaali- ja asumisen ohjauksesta on plussaa sekä halu oppia uusia asioita yhteiskunnallisista ilmiöistä.

Millainen olemme yhtiönä? Me Luonassa haluamme olla, ei vaan erilainen, vaan myös paras sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokainen kokee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Sellainen, jossa jokaisen työllä on vaikutus. Ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi, jonka tunnet jo heti kättelyssä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä haethan sitä mahdollisimman pian, viimeistään 4.8. Haastattelemme jo hakuajalla ja teemme mahdollisesti myös valintoja sopivan kandidaatin löytyessä. 

 Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit olla yhteydessä Eveliina Rekoseen, puh: 0505675546

Päättymispäivä: 04.08.2021