Luona logo

Sosiaalipalveluiden johtaja

Me Luonassa kehitämme uusia toimintatapoja soten etulinjaan ja sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Autamme ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita. Teemme arjen sote-työtä yhdessä kuntien, maakuntien, valtion, sairaanhoitopiirien, yksityisten terveydenhuollon toimijoiden ja vakuutusyhtiöiden kanssa. Yhteistyö rakentuu luottamuksella ja sitä luodaan keskinäisellä kuuntelulla ja ymmärtämisellä. Toiminta on vastuullista, läpinäkyvää ja sitä kehitetään yhdessä.

Etsimme nyt joukkoomme uutta sosiaalipalveluiden johtajaa. 

Tehtävänäsi on johtaa Luonan kotiin tuotavien palveluiden ja ikäihmisten palveluiden kokonaisuutta sekä vastata näiden tuloksesta ja kannattavuudesta sekä budjetista. Vastaat palveluiden liikevaihdon sekä asiakasmäärän kasvattamisesta, palveluiden ja toiminnan aktiivisesta kehittämisestä, Luonan palveluiden käytön laajentamisesta nykyisten sopimusten sisällä sekä uusien asiakkuuksien ja pilottien hankkimisesta. Luonan johtoryhmän jäsenenä olet mukana kehittämässä Luona strategiaa ja raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Sinulla on useamman vuoden kokemus sosiaali- ja terveysalan palveluista (perhe-, päihde- ja/tai mielenterveyspalvelut) sekä niiden johtamisesta. Myynnillinen näkemys ja kyvykkyys auttavat sinua onnistumaan työssäsi. Tehtävässä tarvitset myös osaamista julkisen puolen kilpailutuksista, tarjousten laatimisesta sekä palveluiden hinnoittelusta. Olet koulutustaustaltasi sote-alan ammattilainen tai sinulla on muu tehtävään soveltuva koulutus.

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan yhteiskunnallisesti merkittävässä sote-alan yhteisössä. Meillä Luonassa työ on vastuullista ja merkityksellistä. Haluamme olla edelläkävijöitä sosiaali- ja terveyspalveluiden alalla. Olemme ketteriä ja rohkeita, emmekä pelkää kyseenalaistaa totuttuja malleja, kehittää uutta ja innostaa asiakkaita pohtimaan tehokkaampia ja vaikuttavampia tapoja tehdä työtä. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja haluamme rohkaista työntekijöitä paikalliseen johtajuuteen, vastuunottoon ja sujuvaan yhteistyöhön. Lue lisää Luonasta yrityksenä!

Työyhteisömme on innostava, osaava ja asiantunteva. Saat työhösi johtoryhmän tuen sekä johdettavaksesi huippuammattilaisten tiimin.

Luonalla on iso Bravedo-yhteisö taustalla, joka antaa enemmän mahdollisuuksia työn tekemiseen. Luonalaisille tarjotaan kattavat työsuhde-edut ja työtä tehdään hybridimallin mukaisesti. Toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varressa Helsingissä. Lue lisää eduistamme: Henkilöstöedut Luonassa – Luona

Kiinnostuitko? Käythän täyttämässä hakemuksen pikaisesti, viimeistään 19.6. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtajamme Tommi Qvick puhelimitse pe 10.6. klo 10-12 puh.nro: 040 358 0556 tai sähköpostilla: tommi.qvick@luona.fi.

Päättymispäivä: 19.06.2022