Luona logo

Sosiaalityöntekijä saa paikan!

Haemme Vantaan Robert Huberin vastaanottokeskuksen sosiaalitiimiin sosiaalityöntekijää osa-aikaiseen (80%) työsuhteeseen ajalle 1.8-31.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Sosiaalitiimissä työskentelee 4 sosiaalityöntekijää, 4 sosiaaliohjaajaa sekä kriisi- ja perhetyöntekijä.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on tarjota kansainvälistä suojelua hakeville asiakkaille lakisääteiset vastaanottopalvelut ja edistää heidän hyvinvointiaan turvapaikkaprosessin aikana osana moniammatillista tiimiä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu täydentävästä vastaanottorahasta päättäminen. Asiakkaina on aikuisia kansainvälistä suojelua hakevia aikuisia ja perheitä.

Työsi tueksi sinulla on ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuki sekä jatkuva ryhmätyönohjaus.

Edellytämme hakijalta sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015, 7) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Lisäksi toivomme hakijalta joustavuutta sekä hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja. Maahanmuuttotyön kokemus katsotaan eduksi.

Mikäli kelpoisuusehtoja täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan tehtävä täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tarjoamme Sinulle merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit, perehdytyksen sekä kilpailukykyisen hiljattain alan toimijoiden kanssa benchmarkatun palkan etuineen. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurisetelit täysimääräisenä. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä sovitusti etätyötä.

Tehtävän hakuaika päättyy 31.7.2021 Haluatko kysyä lisää? Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Minna Tuovinen gsm 046 8785792

Päättymispäivä: 31.07.2021