Luona logo

Sosiaalityöntekijä Vantaan vastaanottokeskukseen

27.09.2021

Hei sosiaalityöntekijä!

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä turvapaikanhakijoiden parissa? Me Luonassa olemme monimuotoinen porukka sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille!

Haemme nyt sosiaalityöntekijää vastaanottokeskukseemme Vantaalle

Oletko sosiaalitiimimme kaipaama uusi jäsen? Etsimme Vantaan Robert Huberin vastaanottokeskukseen sosiaalityöntekijää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Sosiaalitiimissä työskentelee 4 sosiaalityöntekijää, 4 sosiaaliohjaajaa sekä kriisi- ja perhetyöntekijä.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on tarjota kansainvälistä suojelua hakeville asiakkaille lakisääteiset vastaanottopalvelut ja edistää heidän hyvinvointiaan turvapaikkaprosessin aikana osana moniammatillista tiimiä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu täydentävästä vastaanottorahasta päättäminen. Asiakkaina on aikuisia kansainvälistä suojelua hakevia aikuisia ja perheitä.

Jos yksityinen yritys ei ole sinulle vielä tuttu työnantajana tai haluat tietää lisää siitä, millaista sosiaalityö Luonassa on, lue artikkelimme: Sosiaalityöntekijä ja sosiaaliohjaaja yksityisessä yrityksessä – millaista työ on?

Ilahdumme erityisesti, jos

  • Hyvä työyhteisö on sinulle tärkeä ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset
  • Sinulla on sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015, 7) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta.
  • olet joustava ja omaat hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja
  • Sinulla on kokemusta maahanmuuttotyöstä.

Tarjoamme sinulle

  • Merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit
  • Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen.
  • Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä
  • Kilpailukykyisen palkan. Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta sekä palkkauksessa huomioimme tehtävän vaativuuden sekä työkokemus- ja osaamistaustasi.
  • Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto, virike-edut. Lue lisää työsuhde-eduistamme
  • Mahdollisuuden tehdä sovitusti etätyötä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Evelyn Sõer, 050 4685 833, evelyn.soer@luona.fi

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Hakuaika tehtävään päättyy 28.10.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Tutustu meihin

Sosiaali- ja terveysyhtiö Luona kehittää jatkuvasti uusia toimintatapoja soten etulinjaan ja sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Me autamme ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita. Olemme vastuullinen ja valtakunnallinen toimija. Lue meistä lisää ja tutustu Luonaan yrityksenä.

Tutustu myös luonalaisten uratarinoihin

Päättymispäivä: 28.10.2021