Luona logo

Sosiaalityöntekijöitä vastaanottokeskuksiin pääkaupunkiseudulle

Hei sosiaalialan ammattilainen! Haluatko tehdä merkityksellistä työtä vastaanottokeskuksessa? Me Luonassa olemme monimuotoinen tiimi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille!

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on tarjota kansainvälistä suojelua hakevalle tai tilapäistä suojelua saavalle asiakkaille lakisääteiset vastaanottopalvelut ja edistää heidän hyvinvointiaan osana moniammatillista tiimiä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu täydentävästä vastaanottorahasta päättäminen. Asiakkaina on kansainvälistä suojelua hakevia aikuisia ja perheitä.

Tehtävään vaaditaan sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015, 7) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Työssä pärjäät suomen kielellä, mutta muu kielitaito katsotaan eduksi. Työtä tehdään arkisin päiväsaikaan ja työsuhde on kokoaikainen vuoden 2022 loppuun asti.

Jos yksityinen yritys ei ole sinulle vielä tuttu työnantajana tai haluat tietää lisää siitä, millaista sosiaalityö Luonassa on, lue artikkelimme: Sosiaalityöntekijä ja sosiaaliohjaaja yksityisessä yrityksessä – millaista työ on?

Ilahdumme erityisesti, jos

• Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset

• Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot

• Sinulla on kokemusta maahanmuuttotyöstä.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit

• Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen.

• Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä

• Kilpailukykyisen palkan. Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta sekä palkkauksessa huomioimme tehtävän vaativuuden sekä työkokemus- ja osaamistaustasi.

• Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto ja virike-edut. Lue lisää työsuhde-eduistamme.

Tutustu meihin

Sosiaali- ja terveysyhtiö Luona kehittää jatkuvasti uusia toimintatapoja soten etulinjaan ja sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Me autamme ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita. Olemme vastuullinen ja valtakunnallinen toimija. Lue meistä lisää ja tutustu Luonaan yrityksenä.

Tutustu myös luonalaisten uratarinoihin!

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä työntekijöitä tarvitaan pikaisesti. Haastatteluja pidetään jo hakuaikana.

Mikäli sinulle heräsi jotakin kysyttävää, laita meille viestiä: rekry@luona.fi

Päättymispäivä: 26.05.2022