Luona logo

Sosiaalityöntekijöitä vastaanottokeskuksiin pääkaupunkiseudulle

Hei sosiaalialan ammattilainen! Haluaisitko tehdä merkityksellistä työtä Luonan vastaanottokeskuksessa ja olla osana ammattitaitoista tiimiä yrityksessä, jossa viihdytään?

Me Luonassa olemme monimuotoinen tiimi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille!

Etsimme nyt sosiaalityöntekijöitä vastaanottokeskuksiimme Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle. Haemme ensisijaisesti kokoaikaisia sosiaalityöntekijöitä, mutta osa-aikaisuuskin on mahdollista. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään arkisin päiväsaikaan, mutta sinulla on mahdollisuus hybridityöhön ja liukuviin työaikoihin, jotka voit itse aikatauluttaa.

Pääset osaksi sosiaalityön kattavaa verkostoa ja tukea antavaa tiimiä, joka koostuu sosiaaliohjaajista, kriisi- ja perhetyöntekijöistä, sosiaalityöntekijöistä sekä vastaavasta sosiaalityöntekijästä. Työssä pärjäät suomen kielellä, mutta muu kielitaito katsotaan eduksi. Aloitus on mahdollista pian tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänäsi sosiaalityöntekijänä on kansainvälistä suojelua hakevan asiakkaan elämäntilanteen kokonaisvaltainen kartoittaminen ja tukeminen, eritysesti haavoittuvassa asemassa olevien kanssa. Laadit palvelutarpeen arviointeja sekä asiakassuunnitelmia ja niiden seurannat sekä toimit erityisen tuen tarpeessa olevan asiakkaan omatyöntekijänä. Vastaat päätöksenteosta erityistä tukea tarvitsevien palveluista (sosiaalihuoltolain §14 mukaan). Työtä tehdään arkisin päiväsaikaan, mutta sinulla on mahdollisuus hybridityöhön ja liukuviin työaikoihin, jotka voit itse aikatauluttaa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu täydentävästä vastaanottorahasta päättäminen. Asiakkaina on kansainvälistä suojelua hakevia aikuisia ja perheitä.

Sinulla tulisi olla sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015, 7) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Otamme hakemuksissa huomioon myös sijaispätevyyden omaavat loppuvaiheen opiskelijat. Katsomme tehtävässä eduksesi aiemman työskentelysi monikulttuurisessa ja -ammatillisessa työyhteisössä sekä kokemuksen työskentelystä tulkin kanssa, mutta tärkeintä meille on oikea asenteesi, tilannetajusi, hyvät tiimityöskentely- ja organisointitaidot ja paineensietokyky.

Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Sosiaalityöntekijän palkkaryhmä on F ja palkkaluokka G30. Kokoaikaisesti työskentelevän sosiaalityöntekijän kuukausipalkka on 3401,25€/ kk + tehtäväkohtainen lisä. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle

 • Merkityksellisen työn vastuullisessa ja matalan hierarkian yrityksessä, jossa viihdytään
 • Mukavat ja moniammatilliset työkaverit
 • Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen
 • Laadukkaat ja toimivat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä
 • Kilpailukykyisen palkan
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto ja virike-edut.

Ilahdumme erityisesti, jos

 • Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset
 • Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot
 • Sinulla on kokemusta maahanmuuttotyöstä
 • Sinulla on laintietämystä vastaanottopalveluiden ja sosiaalihuollon palveluista.

Tutustu meihin:

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä haastatteluja pidetään jo hakuaikana!

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä suoraan vastaanottokeskusten vastaaviin sosiaalityöntekijöihimme tai sähköpostitse rekry@luona.fi

 • Espoon vastaanottokeskus, vastaava sosiaalityöntekijä Merike Mikk: p. 04578204812, merike.mikk@luona.fi
 • Helsingin vastaanottokeskukset, vastaava sosiaalityöntekijä Emmi Karppinen: p. 0504792072, emmi.karppinen@luona.fi
 • Vantaan vastaanottokeskus, vastaava sosiaalityöntekijä Janina Svaetichin: p. 0468787592, janina.svaetichin@luona.fi

Päättymispäivä: 19.10.2022