Luona logo

Vastaava etuuskäsittelijä

Haluaisitko tehdä merkityksellistä työtä Luonan vastaanottokeskuksessa? Meillä viihdytään, sillä jopa 93 % luonalaisista suosittelee meitä työnantajana. Me Luonassa olemme monimuotoinen työyhteisö sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille!

Haemme pääkaupunkiseudun vastaanottokeskuksiimme vastaavaa etuuskäsittelijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitus mahdollisimman pian/ sopimuksen mukaan. Pääset osaksi moniammatillista ja yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä. Vastaavana etuuskäsittelijänä toimenkuvasi on monipuolinen ja toimintaympäristö muuttuva. Johdettavanasi on kolme etuuskäsittelytiimiä, ja jokaisessa tiimissä on tiimivastaavat organisoimassa päivittäistä työtä. Etuuskäsittelijät työskentelevät useassa yksikössä, joten työpisteesi vaihtelee viikon aikana. Työtä tehdään arkipäivinä toimistotyöaikana.

Esihenkilönä vastaat siitä, että lakisääteiset vastaanottorahapalvelut tuotetaan vastuullisesti ja laadukkaasti sekä toimit etuuskäsittelyn ja maksatuksen asiantuntijana organisaatiossamme. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi perehdyttäminen, etuuskäsittelijöiden tukeminen ja ohjaaminen työssään. Vastaat vastaanottorahan maksuprosessista ja sen kehittämisestä yhteistyössä vastaavien sosiaalityöntekijöiden kanssa. Pidät myös itse asiakastyöstä, jota pääset tässä tehtävässä kehittämään yhdessä tiimin kanssa. Tänä vuonna panostamme erityisesti asiakaslähtöisten digipalveluiden kehittämiseen.

Tehtävääsi kuuluu myös hallinnolliset tehtävät, yleisjohtamisen tukeminen sekä sidosryhmäyhteistyö. Kuulut vastaanottokeskuksen ohjausryhmään, jossa pääset kehittämään vastaanottopalveluja yhdessä johtajan, palvelupäälliköiden, vastaavien ohjaajien, vastaavien sosiaalityöntekijöiden ja vastaavien hoitajien kanssa.

Kokoaikaisesti työskentelevän vastaavan etuuskäsittelijän lähtöpalkka on 3255,20 €/ kk. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti työehtosopimukseen pohjautuen.

Tarjoamme sinulle

  • Työsi tueksi esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen.
  • Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä.
  • Kilpailukykyisen palkan. Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta sekä palkkauksessa huomioimme tehtävän vaativuuden sekä työkokemus- ja osaamistaustasi.
  • Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto ja virike-edut. Lue lisää työsuhde-eduistamme.

Mitä me odotamme sinulta?

Sinulla tulee olla aikaisempaa esihenkilökokemusta sekä vähintään AMK- tasoinen sosiaali-, kaupallisen alan tai muu soveltuvan alan koulutus. Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta työskentelystä vastaavassa ympäristössä esimerkiksi toimeentulotuen tai vastaanottorahan parissa.

Millaiset tiedot ja taidot auttavat sinua onnistumaan tehtävässä?

Arvostamme positiivista asennettasi ja kykyäsi inspiroida muita. Uskot yhdessä tekemisen voimaan, ja siksi nautit tiimisi kanssa yhdessä tekemisestä. Lähiesihenkilönä osaat mahdollistaa tiimiläisellesi onnistumisen kokemukset työssä sekä valmennat ja kannustat kehittymään ja kehittämään. Tehtävässä pärjää vastuullinen tiimityöskentelijä, joka uskaltaa ottaa langat omiin käsiinsä.

Tutustu meihin:

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Essi Virtanen, p. 050 478 7810, essi.virtanen@luona.fi.

Päättymispäivä: 15.02.2023