Luona logo

Vastaava ohjaaja vastaanottokeskukseen Espooseen

Me Luonassa olemme monimuotoinen tiimi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille!

Haemme Nihtisillan vastaanottokeskukseen ja yksityismajoituspalvelupisteeseen hyvien kulkuyhteyksien päähän ohjaustiimin vastaavaa ohjaajaa kokoaikaiseen, määräaikaiseen tehtävään 31.8.2023 asti. Aloitus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään syyskuun alussa.

Vastaavana ohjaajana toimenkuvasi on monipuolinen ja toimintaympäristö muuttuva. Johdettavanasi on moniammatillinen ohjaustiimi, joka vastaa asiakkaiden vastaanotosta ja majoittamisesta sekä neuvonnan ja ohjauksen antamisesta. Tiimisi 20+ työntekijää työskentelevät 24/7.

Esihenkilönä vastaat tiimin toiminnasta ja siitä, että lakisääteiset palvelut tuotetaan vastuullisesti ja laadukkaasti. Pidät myös itse asiakastyöstä, jota pääset tässä tehtävässä kehittämään yhdessä ohjaustiimin kanssa. Sinulta luonnistuu työvuorosuunnittelu. Tehtävääsi kuuluu myös yleisjohtamisen tukeminen, monipuolisia hallinnollisia tehtäviä, sidosryhmäyhteistyötä sekä arki- ja viikonloppupäivystystä.

Olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa työskentelee ohjaajia ja sosiaaliohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, kriisi- ja perhetyöntekijä, etuuskäsittelijöitä sekä sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia. Kuulut vastaanottokeskuksen ohjausryhmään, jossa pääset kehittämään keskuksen toimintaa yhdessä johtajan, palvelupäällikön, vastaavan sosiaalityöntekijän ja vastaavan hoitajan kanssa.

Arvostamme positiivista asennettasi ja kykyäsi inspiroida muita. Uskot yhdessä tekemisen voimaan, ja siksi nautit tiimisi kanssa yhdessä tekemisestä. Lähiesihenkilönä osaat mahdollistaa tiimiläisellesi onnistumisen kokemukset työssä sekä valmennat ja kannustat kehittymään ja kehittämään. Tehtävässä pärjää vastuullinen tiimityöskentelijä, joka ei pelkää ottaa tarvittaessa lankoja omiin käsiinsä.

Tarjoamme sinulle:

• Merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit

• Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen.

• Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä

• Kilpailukykyisen palkan. Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta sekä palkkauksessa huomioimme tehtävän vaativuuden sekä työkokemus- ja osaamistaustasi.

• Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto ja virike-edut. Lue lisää työsuhde-eduistamme.

Ilahdumme erityisesti, jos

• Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset

• Sinulla on aiempaa esihenkilötyökokemusta

• Sinulla on AMK-tasoinen sosiaali- tai terveysalan koulutus, tai muu soveltuva AMK-tason koulutus

• Sinulla on kokemusta työskentelystä vastaavassa ympäristössä esimerkiksi vastaanottokeskuksessa, maahanmuuttajien kotoutuksen tai asumispalveluiden parista ja olet tehnyt asiakastyötä.

• Olet joustava ja omaat hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot

Sosiaali- ja terveysyhtiö Luona kehittää jatkuvasti uusia toimintatapoja soten etulinjaan ja sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Me autamme ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita. Olemme vastuullinen ja valtakunnallinen toimija. Lue meistä lisää ja tutustu Luonaan yrityksenä.

Tutustu myös luonalaisten uratarinoihin!

Kiinnostuitko?

Haethan pian, sillä haastattelemme ja voimme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Essi Virtanen, p. 050 478 7810, essi.virtanen@luona.fi

Päättymispäivä: 15.08.2022