Katso video

Sairaanhoitaja Minna

Olemme monimuotoinen porukka sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Luonalaisia yhdistää tapa tehdä työmme ammatillisesti, rohkeasti, inhimillisesti ja luottamuksen arvoisesti. Meillä jokainen voi tehdä työtä omalla persoonalla ja otteella. Luonan Soffalla -videosarjassa pääset tutustumaan luonalaisiin, jotka vastaavat Luonan ystäväkirjan kysymyksiin.

Minna Nyman on ”elokuvafriikiksi” itseään kuvaileva sairaanhoitaja, joka arvelee, etteivät työkaverit aavista, kuinka paljon elokuvia hän katsoo. Hoitajana Minna kokee olevansa kutsumusammatissaan.

Jos Minnalla olisi valta muuttaa maailmasta yksi asia, hän tekisi maailmasta turvallisemman. Minna haluaa taistella myös lasten kaltoinkohtelua vastaan.

Luonassa työskentelemisessä on Minnan mielestä parasta tasavertaisuus, riippumatta työuran pituudesta tai asemasta.

– Luonaote on mielestäni sitä rohkeutta tehdä asioita vähän eri tavalla. Meillä aika näppärästi kääntyvä työyhteisö, jossa mennään nopeasti mukaan asioihin, eikä koskaan vedota siihen, että ”näin on aina tehty”. Meille luonalaisille muutos on jokapäiväistä, rohkeasti lähdetään kokeilemaan uutta – ja juuri se on erittäin mielenkiintoista, kertoo Minna.

Tutustu myös luonalaisten uratarinoihin tai katso tällä hetkellä avoimet työpaikkamme!

Tilaa uutiskirje