Luona logo

Luonan palveluhaku

Terveysvalmennus

Palvelu

Palveluhaku on käyttäjäystävällinen ja matalan kynnyksen kohtaamispaikka kaikille hyvinvointialueen asukkaille ja toimijoille. Palveluhakua voidaan muokata hyvinvointialueiden tarpeiden mukaan, ja palvelutarjontaa voidaan kohdentaa erilaisiin tarpeisiin. Myös hyvinvointialueen ammattilaiset voivat hyödyntää palveluhakua.

Luonan palveluhaku yhdistää paikallisesti palvelun käyttäjän ja palveluiden tarjoajan turvallisessa ympäristössä. Luonan uusi palveluhaku on uuden ajan digitaalinen alusta, joka huomioi asiakastarpeet ja auttaa löytämään oikeiden palveluiden piiriin. Palveluhaun avulla tuetaan kotona asumista ja ennaltaehkäistään raskaampiin palveluihin siirtymistä, mikä tuo säästöjä hyvinvointialueelle, mutta myös koko yhteiskunnalle.

Palveluhaun avulla voidaan hyödyntää palveluverkostoa laajasti, sillä mukaan voidaan liittää julkisen-, yksityisen- ja kolmannen sektorin palvelut. Digitaalinen palveluhaku kokoaa laajan ja kattavan kokonaisuuden alueen palveluista ja palveluntuottajista. Palveluhaun avulla kuntalaiset löytävät vaivattomasti arjen hyvinvointia tukevia palveluja ja palveluntuottajia. Palveluntarjoajat taas saavat arvokasta näkyvyyttä ja mahdollisuuden kohdata palvelun tarvitsijat.

Tutustu!

Palveluhaku voidaan yhdistää osaksi palveluintegraattorimallia. Palveluintegraattorina Luonan tehtävä on koordinoida ja tukea hyvinvointialueita, jotta ne voivat keskittyä ydintehtäväänsä.

Lue lisää palveluintegraattorimallista täältä.

Mitä etuja?

  • Palveluhaun avulla tuetaan kotona asumista ja ennaltaehkäistään raskaampiin palveluihin siirtymistä.
  • Turvallinen ja luotettava digitaalinen alusta
  • Kolme eri näkymää samalla alustalla: kuntalainen, palveluntarjoaja, hyvinvointialueen ammattilaiset
  • Ulkoasu ja toiminnallisuudet on helposti muokattavissa tilaajan tarpeiden mukaan
  • Dokumenttien hallinta mm. lisäys ja tarkistus
  • Toimintaa ohjaava käyttöliittymä
  • Asiakas voi vertailla palveluita reaaliaikaisesti esimerkiksi hinnan ja sijainnin mukaan
  • Ilmainen mainospaikka alueen palveluntarjoajille

Lisätietoja

Sami Lehikoinen, asiakkuusjohtaja, 040 821 0665, sami.lehikoinen@luona.fi

Yhteydenotto Luonaan

Kiitos, että kiinnostuit meistä! Voit lähettää meille tällä lomakkeella viestin, niin olemme sinuun yhteydessä. Kerro meille alla nimesi ja täytä toivomasi yhteydenottotavan tiedot.