Luona sosiaalipalvelut

Meidän luona ollaan hyvissä käsissä, kun tarvitaan apua ja tukea.

Lyhyesti

Luona tuottaa ja kehittää vaikuttavia sosiaalipalveluja, jotka vahvistavat apua tarvitsevan ihmisen omaa elämänhallintaa. Neuvomme, tuemme ja autamme apua tarvitsevia ihmisiä ja heidän omaisiaan arjessa. Tavoitteemme on olla tilaaja-asiakkaan kumppanina myönteinen muutosvoima, jotta ihmisten elämänlaatu paranee. Palveluistamme hyötyy myös koko yhteiskunta. Tuemme alueen elinvoimaisuutta työllistämällä paikallisia yrittäjiä ja toimijoita kehittämällä yhdessä alueen palveluntuottajaverkostoa.

Ketä palvelemme

Toimimme viiden hyvinvointialueen kumppanina. Työskentelemme joka päivä apua tarvitsevien ihmisten kanssa, esimerkiksi asunnottomien, kuntoutujien, erityisryhmien, ikääntyneiden ja lapsiperheiden kanssa.  Ohjaamme ja tuemme heitä ratkaisuhakuisesti eteenpäin omassa elämässään. 

Tuetun asumisen palvelun tavoitteena on asiakkaan elämänhallinnan ja sosiaalisen toimintakyvyn vahvistaminen asumisen aikana.

Palvelumme

Tarjoamme hyvinvointialueille asumis-, perhe- ja päihdepalveluita. Autamme hyvinvointialueita järjestämään kriisi- ja tilapäismajoitusta ja lupaamme järjestää majoituksen vuorokauden kuluessa saamastamme yhteydenotosta. Ohjaamme ja tuemme lapsiperheitä erilaisissa elämäntilanteissa, joko yllättävissä kriiseissä tai pitkäaikaisen tuen tarpeissa. Päihdepalveluissamme tarjoamme yksilöllistä tukea päihteistä vieroitukseen ja kuntoutukseen ja motivoimme ihmisiä muutokseen omassa elämässään.

Tuotamme laadukasta ohjausta ja neuvontaa hyvinvointialueen kaikille asiakas- ja ikäryhmille. Tuemme heitä löytämään itselleen oikeat, yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin palvelut. Palveluintegraattorina kokoamme, hallinnoimme ja kehitämme yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin toimijoiden verkostoa tilaaja-asiakkaan puolesta.

Tarjoamamme palvelut räätälöidään tukea tarvitsevan ihmisen yksilöllinen tilanne, voimavarat, lähtökohdat ja muut erityiset tarpeet huomioiden. Työmme perustuu asiakkaana olevan ihmisen ja palvelua tilaavan organisaation kanssa yhdessä laadittuun palvelusuunnitelmaan.

Palvelut liiketoiminnoittain:

Referenssejä

Lisätietoja

Rakennetaan yhdessä räätälöity ratkaisu sinulle sopivana ajankohtana, ota rohkeasti yhteyttä.

Essi Virtanen

Johtaja, sosiaalipalvelut

Jaana Wikström

Palvelupäällikkö

Yhteydenotto Luonaan

Kiitos, että kiinnostuit meistä! Voit lähettää meille tällä lomakkeella viestin, niin olemme sinuun yhteydessä. Kerro meille alla nimesi ja täytä toivomasi yhteydenottotavan tiedot.