Luona digipalvelut

Meidän luona on digiratkaisu soten tehostamiseen.

Lyhyesti

Tarjoamme erilaisia digitaalisia alustaratkaisuja hyvinvointialueille, yksityisille toimijoille ja vakuutusyhtiöille. Digitaaliset ratkaisut ovat osa palvelukokonaisuutta ja yhtenäistä asiakaskokemusta riippumatta teknisestä alustasta. Kaikki digiratkaisut ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin. Hyödynnämme reaaliajassa soten ammattilaisia ja eri alojen asiantuntijoita, esimerkiksi videopuheluun voidaan liittää mukaan kolmas osapuoli, jotta asiakkaalla on aina tarvittaessa apunaan moniammatillinen tiimi.

Luonan monipuoliset soten digiratkaisut ovat alustariippumattomia. Asiakkaiden asioita voidaan hoitaa puhelimitse, videon välityksellä, chatin tai chatbotin kautta. Ratkaisumme tukevat myös asynkronista sähköistä asiointia, kuten erilaisia lomakeratkaisuja.

Ketä palvelemme

Luona oli ensimmäisiä sote-alan toimijoita, joka tuotti hoidon tarpeen arviointia täysin etänä puhelimitse.  Luonan digipalveluiden kehityksen myötä digipalveluissa voidaan hyödyntää useita eri kanavia ja palvelu voidaan tuottaa tehokkaammin ja ketterämmin sekä huomioida asiakastarpeet. Moni asia voidaan hoitaa etänä ja usein fyysinen läsnäolo ei ole välttämätöntä. Digipalveluilla parannetaan hoidon saatavuutta, jos asiakas esimerkiksi asuu etäällä palveluista tai on liikuntarajoitteinen. Lisäksi monipuoliset digipalvelut tukevat kokonaisvaltaista etänä tapahtuvaa hoitoa sekä parantavat asiakaskokemusta.

Palvelumme

Tarjoamme nykyaikaisia ja kustannustehokkaampia palveluja etänä toteutettavaksi. Kokeneet sote-alan ammattilaiset voivat tuottaa vaikuttavia palveluita esimerkiksi hyvinvointialueiden asukkaille. Digialustan kautta voidaan lisätä osaamista ja järjestää koulutuksia. Käytössä on koko Suomen kattavat resurssit yli hyvinvointialueiden rajojen.

Palvelut liiketoiminnoittain:

Referenssejä

Lisätietoja

Tehdään yhdessä räätälöityjä ratkaisuja sinulle sopivana ajankohtana, ota rohkeasti yhteyttä.

Sami Lehikoinen

Asiakkuusjohtaja

Yhteydenotto Luonaan

Kiitos, että kiinnostuit meistä! Voit lähettää meille tällä lomakkeella viestin, niin olemme sinuun yhteydessä. Kerro meille alla nimesi ja täytä toivomasi yhteydenottotavan tiedot.