Luona terveyspalvelut

Meidän luona ollaan ketteriä, kun tarvitaan reagointikykyistä sote-kumppania.

Lyhyesti

Luona Terveys parantaa toiminnallaan terveydenhuollon laatua ja vaikuttavuutta, mistä hyötyvät niin hoitoa tarvitseva ihminen kuin palveluita tilaava organisaatio. Tavoitteemme on, että apua tarvitseva ihminen saa oikeaa hoitoa oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Tämän varmistamme antamalla ammattimaista ensivaiheen arviointia, hoitoa ja ohjausta vuorokauden ympäri. Olemme asiakkaidemme kumppani palveluiden digitalisoinnissa ja tulevaisuuden sotepalveluiden kehittämisessä.

Ketä palvelemme

Me palvelemme hyvinvointialueita, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita ja vakuutusyhtiöitä. Tuottamiamme palveluiden piirissä on noin 2,5 miljoonaa Suomessa asuvaa ihmistä.

Palvelumme

Apua tarvitseva ihminen saa meiltä ohjausta ja hoitoa ensikontaktista lääkärin vastaanotolle saakka. Tarjoamme vaikuttavia hoidon tarpeen arvioinnin, neuvonnan ja ohjauksen palveluita puhelimitse ja erilaisia digitaalisia palvelukanavia hyödyntäen. Digitaaliset ratkaisut ovat osa palvelukokonaisuutta ja yhtenäistä asiakaskokemusta riippumatta teknisestä alustasta. Kaikki digiratkaisut ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin.

Hoidon tarpeen arviointiin on saumattomasti liitettävissä Luonan tarjoamat lääkärien etävastaanottopalvelut, joita voidaan toteuttaa myös omana itsenäisenä palvelunaan.

Palvelut liiketoiminnoittain:

Referenssejä

Lisätietoja

Tehdään yhdessä räätälöityjä ratkaisuja sinulle sopivana ajankohtana, ota rohkeasti yhteyttä.

Mikko Korkala

Johtaja, terveyspalvelut

Yhteydenotto Luonaan

Kiitos, että kiinnostuit meistä! Voit lähettää meille tällä lomakkeella viestin, niin olemme sinuun yhteydessä. Kerro meille alla nimesi ja täytä toivomasi yhteydenottotavan tiedot.