Luona logo

Luonan palveluintegraattoritoiminta

Palvelutuottajaverkoston

Palvelu

Palveluintegraattoritoiminnan avulla tuetaan kotona asumista ja ennaltaehkäistään raskaampiin palveluihin siirtymistä, mikä tuo säästöjä hyvinvointialueelle, mutta myös koko yhteiskunnalle. Hyvinvointialue voi keskittyä ydintehtäväänsä ja kohdentamaan resurssejaan paremmin. Toimintaa tehdään yhteistyössä hyvinvointialueiden kanssa, ja palvelu voidaan kohdentaa kaikille hyvinvointialueen asukkaille.

Toiminnan keskiössä on asiakasneuvonta ja ohjaus, jota voidaan tuottaa monikanavaisesti etänä ja läsnä. Asiakasneuvonnan ja ohjauksen lisäksi kokonaisuuteen voidaan lisätä esimerkiksi digitaalinen palveluhaku, erilaisia monikanavaisia yhteydenottotapoja ja moniammatillinen tiimi. Voimme tukea erilaisten hyvinvointiteknologioiden hyödyntämisessä, huolehtia verkkosivujen ylläpidosta, tuottaa raportointia tiedolla johtamisen tueksi sekä aktivoida palvelutuottajia erilaisin markkinoinnillisin keinoin.

Palveluintegraattorimalli on täysin räätälöitävissä hyvinvointialueen tarpeeseen. Luona voi koordinoida koko toimintaa tai tuottaa osan palveluista. Palveluintegraattorimallissa huomioidaan koko hyvinvointialueen palveluiden kirjo. Asiakas ohjataan oikeiden palveluiden äärelle joko julkiselle, yksityiselle tai kolmannen sektorin palveluihin.

Tutustu!

Luona tuottaa palveluintegraattorimallia Pirkanmaan hyvinvointialueella.

Tutustu Pirkanmaan Kotitorin toimintaan täällä.

Palveluhaku on uuden ajan digitaalinen alusta, joka yhdistää paikallisesti palvelun käyttäjän ja palveluiden tarjoajan turvallisessa ympäristössä.

Lue lisää palveluhausta täältä.

Mitä etuja?

  • Kotona asumisen tuki tuottaa hyvinvointia ja kustannussäästöjä yhteiskunnalle
  • Palveluintegraattorimalli on täysin räätälöitävissä ja voidaan rakentaa hyvinvointialueen tarpeisiin
  • Hyvinvointialue voi keskittyä ydintehtäväänsä ja kohdentaa resurssejaan paremmin
  • Asiakasta voidaan palvella monikanavaisesti esimerkiksi puhelimitse, digitaalisten yhteydenottokanavien kautta ja neuvontapisteessä
  • Hyvinvointialueen palveluiden tarjoaja ja käyttäjä kohtaavat, kun asiakas ohjataan oikeiden palveluiden äärelle joko julkiselle, yksityiselle tai kolmannen sektorin palveluihin

Lisätietoja

Sami Lehikoinen, asiakkuusjohtaja, 040 821 0665, sami.lehikoinen@luona.fi

Yhteydenotto Luonaan

Kiitos, että kiinnostuit meistä! Voit lähettää meille tällä lomakkeella viestin, niin olemme sinuun yhteydessä. Kerro meille alla nimesi ja täytä toivomasi yhteydenottotavan tiedot.