Luona logo

Palvelutuottajaverkoston hallinta

Palvelutuottajaverkoston

Palvelu

Kokoamme, hallinnoimme ja kehitämme hoiva- ja hyvinvointipalveluja tuottavien toimijoiden verkostoa kunnan, kaupungin, maakunnan tai sote-yhtymän puolesta. Tuomme alueen ikäihmisten saataville niin julkisesti rahoitetut, omalla rahalla ostettavat kuin järjestöjen tai vapaaehtoisten toimijoiden tuottamat hoiva- ja hyvinvointipalvelut.

Luona Kotona pitää yllä tietokantaa, josta löytyvät kotiin tarjottavien hoiva- ja hyvinvointipalveluiden tiedot, saatavuus ja hinnat. Vastaamme siitä, että palvelujen tarjoajat täyttävät tilaajavastuulain velvoitteet.

Tarjolla olevia palveluja ovat esimerkiksi kotipalvelu, kotisairaanhoito, siivous, kuntoutus, parturi-kampaajapalvelut, jalkahoito, ateriapalvelut, pihanhoito, tietotekninen apu sekä turvapalvelut.

Meidän asiakasneuvojamme auttaa ikäihmistä valitsemaan itselleen sopivat palvelut, jonka jälkeen hän tekee itse sopimuksen suoraan tietokannasta valitsemansa palveluntuottajan kanssa.

Palveluntuottajaverkosto ja tietokantamme on tarkoitettu alueella toimiville, ikäihmisten arkea helpottavien palvelujen tuottajille. Liittyminen mukaan palveluntuottajaverkostoon on ilmaista, samoin kuin tietokannan käyttö. Näin ikäihminen ja hänen omaisensa voivat itsenäisesti etsiä tietoa, ja tilata haluamansa palvelut kotiin. Keräämme ja seuraamme palveluiden asiakkaiden antamaa palautetta verkostomme palveluntuottajista.

 

Tutustu!

Päijät-Hämeen alueella toimiva palveluntuottajien tietokanta.

Mitä etuja?

  • Ikäihmiset ja heidän läheisensä löytävät arkea helpottavia palveluita helposti ja keskitetysti yhdestä maksuttomasta palvelusta.
  • Julkiset, yksityiset ja kolmannen sektorin palvelut löytyvät kaikki samasta paikasta.
  • Ajantasaiset tiedot luotettavista palveluntarjoajista ovat kaikkien käytettävissä.
  • Ikäihmisen valinnanvapaus ja itsemääräämisoikeus lisääntyy.
  • Kunta säästää kustannuksissa, koska asiakkaiden toimintakyky säilyy ennaltaehkäisevien palveluiden vuoksi pidempään, ja julkisesti rahoitettujen palveluiden kysynnän kasvu pienenee.
  • Toiminta lisää yksityisten palveluntuottajien ja kolmannen sektorin tuottamien palveluiden käyttöä.
  • Paikallisen palveluverkoston elinvoimaisuus kehittyy.
  • Palvelu tukee ja helpottaa julkisella sektorilla tehtyä työtä.

Lisätietoja

Essi Virtanen, johtaja, sosiaalipalvelut, 050 4787 810, essi.virtanen@luona.fi

Yhteydenotto Luonaan

Kiitos, että kiinnostuit meistä! Voit lähettää meille tällä lomakkeella viestin, niin olemme sinuun yhteydessä. Kerro meille alla nimesi ja täytä toivomasi yhteydenottotavan tiedot.