Luona logo

Vaikuttavuusperusteiset konseptit ja investoinnit

Terveysvalmennus

Palvelu

Toimimme hyvinvointialueiden kumppanina vaikuttavuusperusteisissa investoinneissa, vaikuttavien toimintamallien rakentamisessa sekä ikäihmisten palvelurakenteen kehittämisessä raskaammasta kohti kevyempiä ja kotiin vietäviä palveluita.

Yhdessä kehitetyillä ratkaisuilla ja toimintamalleilla tähdätään siihen, että yhä useampi ikäihminen voi asua kotonaan itsenäisesti ja turvallisesti, raskaammat siirtymät viivästyvät ja vähenevät, ja kunta saavuttaa säästöjä eli pystyy tuottamaan vaikuttavampaa palvelua kustannustehokkaammin.

Toimintaa ohjaavat yhteiset, vaikuttavuustavoitteet ja -mittarit, joiden pohjalta onnistumista arvioidaan ja kehitetään jatkuvasti.

Esimerkkejä tilanteista, joihin vaikuttavuusperusteiset yhteistyömallit sopivat:

  • haluatte investoida etupainotteisesti palveluneuvonnan ja ohjauksen kehittämiseen ja sitä kautta tukea kotona asumista sekä kasvattaa itsenäisesti kotona asuvien määrää
  • haluatte muuttaa palvelurakennetta raskaammasta kevyemmäksi ja kohti kotona asumisen tukemista ja kotiin vietäviä palveluita
  • haluatte vähentää raskaamman hoidon määrää ja osuutta ja tukea kuntoisuuden ylläpitoa ja kehittymistä ennakoivasti.

Mitä etuja?

  • Yhdessä kehitettyjen ratkaisujen avulla saavutetaan vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta.
  • Toimintaa ohjaavat yhteisesti asetetut tavoitteet ja mittarit.
  • Onnistumista arvioidaan ja kehitetään jatkuvasti.

Lisätietoja

Essi Virtanen, johtaja, sosiaalipalvelut, 050 4787 810, essi.virtanen@luona.fi

Yhteydenotto Luonaan

Kiitos, että kiinnostuit meistä! Voit lähettää meille tällä lomakkeella viestin, niin olemme sinuun yhteydessä. Kerro meille alla nimesi ja täytä toivomasi yhteydenottotavan tiedot.