Luona ja Maahanmuuttovirasto ovat sopineet lisäyksiköistä ja -paikoista Uudenmaan alueella

Luona ja Maahanmuuttovirasto ovat sopineet, että Maahanmuuttovirasto hankkii DPS-sopimusten mukaiset lisäyksiköt ja lisäpaikat Luona Oy:ltä.

Luonan vastattavaksi siirtyvät 1.5.24 alkaen Uudenmaan alueelta kolme suorahankintavastaanottokeskusta, joissa osalla on useita toimipisteitä. Luona vastaa jatkossa Porvoossa, Loviisassa, Järvenpäässä, Hyvinkäällä, Mäntsälässä, Kirkkonummella, Tuusulassa ja Nurmijärvellä asuvista vastaanottopalveluiden asiakkaista. Toiminta siirtyy Luonaan nykyisiltä palveluntuottajilta.

Muutosten jälkeen Luona on Maahanmuuttoviraston lisäksi ainoa aikuisten ja perheiden vastaanottokeskustoimija Uudenmaan alueella.

Lisätiedot:
Mari Saari
050 468 0784
mari.saari@luona.fi

Luonalla ja Maahanmuuttovirastolla on sopimus kansainvälistä suojelua hakevien ja tilapäistä suojelua saavien vastaanoton järjestämisestä. Luonalla on vastaanottokeskuksia, yksityismajoituspisteitä ja asuntopohjaisia vastaanottokeskusta pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Tällä hetkellä Luonan palveluiden piirissä on noin 3200 turvapaikanhakijaa ja tilapäistä suojelua saavia henkilöitä, joista noin 2400 asuu yksityismajoituksessa.

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?