Luona lanseeraa palvelut yksityisasiakkaille – Hoitajan Luona on chat-palvelu

Hoitajan Luona on uusi ja samalla ensimmäinen Luonan palvelu yksityisasiakkaille. Hoitajan Luona -palvelussa Luonan kokeneet sairaanhoitajat tekevät hoidon tarpeen arviointia chatissa.

Hoitajan Luona -palvelua voivat käyttää kaikki Suomessa asuvat ihmiset. Chat vaatii vahvan tunnistautumisen, joten edellytyksenä palvelun käytölle on suomalainen pankkitunnus tai mobiilivarmenne. Myös toisen henkilön puolesta asiointi on mahdollista. Palvelussa sairaanhoitajat antavat yleistä ohjausta ja neuvontaa terveysasioissa, henkilökohtaista hoidon tarpeen arviointia ja kotihoito-ohjeita. Palvelu on käytössä vuoden jokaisena päivänä klo 8–22 välisenä aikana.

Ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi

Palvelu on maksullinen: yksi yhteydenotto maksaa 15 euroa. Hoitajan Luona -palvelu on kuitenkin ilmainen ensimmäisen kuukauden ajan (23.4-23.5.24). Luonan tarkoituksena on testata palvelua ja sen toimivuutta matalalla kynnyksellä. ”Keräämme myös palautetta asiakkailta, jotta voimme kehittää palvelua ja palvelukokemusta. Myös luonalaisten palaute on tärkeää. Datan avulla tiedämme, mitä asioita tulee kehittää ja, mitkä toimivat hyvin”, kertoo Luonan terveyspalveluiden johtaja Mikko Korkala.

Tutustu palveluun ja testaa sitä ilmaiseksi.

Lisätiedot:

Mikko Korkala
johtaja, Luonan terveyspalvelut
mikko.korkala@luona.fi
040 549 7571

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?