Luona on valittu vastaanottotoiminnan palveluntuottajaksi Mikkeli-Savonlinna alueella – odotamme markkinaoikeuden päätöstä

Luona Oy on valittu 23.4.24 aikuisten ja perheiden vastaanottotoiminnan palveluntuottajaksi Mikkeli-Savonlinna alueella. Toiminta oli, uuden hankintapäätöksen perusteella, tarkoitus aloittaa 1.7.24.

Maahanmuuttovirasto oikaisi 23.4.24 tekemällään päätöksellä aikaisemman 21.3.24 tehdyn vastaanottokeskusten hankintapäätöksen. Maahanmuuttovirasto teki uudet päätökset kilpailutukseen, koska heidän tietoonsa tuli hankintapäätökseen vaikuttavia asioita myöhemmin. Maahanmuuttoviraston uudesta päätöksestä on valitettu, ja odotamme päätöstä markkinaoikeudelta asiaan.

Luonalla ja Maahanmuuttovirastolla on sopimus kansainvälistä suojelua hakevien ja tilapäistä suojelua saavien vastaanoton järjestämisestä. Luonalla on vastaanottokeskuksia, yksityismajoituspisteitä ja asuntopohjaisia vastaanottokeskusta pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Tällä hetkellä Luonan palveluiden piirissä on noin 4 500 turvapaikanhakijaa ja tilapäistä suojelua saavia henkilöitä, joista noin 2 400 asuu yksityismajoituksessa.

Lisätiedot:

Mari Saari
johtaja, vastaanottopalvelut
mari.saari@luona.fi
050 468 0784

Tilaa uutiskirje

Luitko jo nämä?