Luona logo

Hoidon tarpeen arviointi ja ohjaus

Palvelutuottajaverkoston

Palvelu

Tarjoamme vaikuttavia hoidon tarpeen arvioinnin, neuvonnan ja ohjauksen palveluita puhelimitse ja erilaisia digitaalisia palvelukanavia hyödyntäen. Palvelua tuottavat kokeneet luonalaiset sairaanhoitajat, terveydenhoitajat ja kätilöt vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri.

Ensikontakti on keskeinen toiminto osana hoitoketjua sekä terveydenhuollon vaikuttavaa toimintaa. Ensivaiheen arviointi, hoito ja ohjaus ovat keinoja, joilla vältetään turha jonottaminen, hoidon viiveet ja toimipisteiden ruuhkautuminen.

Meiltä palveluja tilaavat hyvinvointialueet, yksityiset sote-alan toimijat ja vakuutusyhtiöt. Palveluidemme piirissä on yli kaksi miljoonaa Suomessa asuvaa ihmistä.

Luona Terveyden hoidon tarpeen arviointi ja ohjaus -palvelut tarjoavat nykyaikaisen, asiakaslähtöisen ja kustannustehokkaan terveydenhuollon palveluratkaisun, joka muokataan palvelua tilaavan organisaation tarpeiden ja olemassa olevien toimintamallien tueksi. Palveluidemme vaikuttavuutta mitataan ja seurataan systemaattisesti yhdessä sovittavien palvelutasomittareiden ja kriteereiden perusteella. Kaikki kirjaukset tehdään palvelua tilaavan organisaation omiin järjestelmiin, ja lisäksi teemme anonyymit tilastoinnit sekä luokittelut Luonan omaan laatu- ja raportointijärjestelmään.

Palvelukeskuksemme sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja Rovaniemellä.

Luona Terveyden etälääkäripalvelut voidaan liittää hoidon tarpeen arvioinnin ja ohjauksen palveluumme saumattomasti. Yhdessä ne muodostavat yhtenäisen toimintamallin ja lisäävät merkittävästi terveyspalveluiden vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta.

Lue lisää etälääkäripalvelusta.

 

Mitä etuja?

  • Terveydenhuollon kokeneen ammattilaisen apua ja ohjausta nopeasti ja luotettavasti, vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri.
  • Asiakas ohjataan suoraan oikeanlaiseen hoitoon, eikä terveydenhuollon yksikkö ruuhkaudu kiireettömillä tapauksilla ja hoitohenkilöstö voi keskittyä paremmin kasvokkain tapahtuvaan hoitotyöhön.
  • Tarjoamme säännöllisen ja kattavan raportoinnin tiedolla johtamista varten.
  • Palvelumme on kustannustehokas ja vaikuttava. Tuotamme tutkitusti merkittävät kustannussäästöt.

Lisätietoja

Mikko Korkala, johtaja, Terveyspalvelut, puh. 040-549 7571, mikko.korkala@luona.fi

 

Yhteydenotto Luonaan

Kiitos, että kiinnostuit meistä! Voit lähettää meille tällä lomakkeella viestin, niin olemme sinuun yhteydessä. Kerro meille alla nimesi ja täytä toivomasi yhteydenottotavan tiedot.

Asiakasreferenssi

Jouni Kurola, KYS: ”Oikea potilas on oikeaan aikaan oikeassa paikassa”

Pohjois-Savon maakunnan päivystys- ja ensihoitopalveluista vastaa Kuopion yliopistollinen sairaala. Luona tuottaa sairaalan terveystoimen päivystyksen puhelinneuvonta- ja ohjauspalvelut. Neuvonta ja ohjaus mahdollistavat sen, että oikeat potilaat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.